Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért adtak gúnynevet a...

Miért adtak gúnynevet a babámnak a saját rokonai (nagymama,stb)?

Figyelt kérdés

Anyóskáék fejéből pattant ki egy gúnynév. A nevének kezdőbetűiből. Nyilván nem W.C a kezdőbetű, hanem más, használt rövidítés. Nekem eszembe sem jutott, de a páromnak sem, meg eddig másoknak sem.. Miért gúnyolódnak a gyereken? Annak idején az én nevem is gúnyolták az iskolában, pedig szép nevem van, csak egy szótag egyezett a gúnynévvel. Na de itt a saját nagyanyja és annak a családja gúnyolódik a nevével. Hogy nincs az öreganyjának (aki nem öreg, fiatal 50es) józan esze?! Először még azt mondtam h oké, egyezik. De ebből rendszert csináltak. Pl legyen a neve Szabó Zsolt, Sz. Zs, "hogy van a kis SzemetesZsák"?

Majd engem fog a gyerek utálni a neve miatt, azért mert az apja proli családja piszkálja? Vagy meghallják a gyerekek hogy a nem normális öreganyja gúnyolja és rákapnak? Eddig mindenki dícsérte a nevét, a szüléstől kezdve, a gyermekorvostól át kb mindenki.

2023. ápr. 21. 23:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert prolik.
2023. ápr. 21. 23:26
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Na ez nagyon gáz. Nem szóltatok rá, hogy fejezze be? Vagy mit reagáltok, amikor ezt mondják?
2023. ápr. 21. 23:28
 3/22 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy ne mondják ezt, de nem ért célba. Nekik szerintem ez tök vicces, vagy nem gondolják h ez bántó lenne...
2023. ápr. 21. 23:30
 4/22 anonim ***** válasza:
96%
Retardáltak. De miért is nem küldöd el őket Békés Csabára? Akarom mondani a büdös ..csába. Tudod ki hagyná ezt.
2023. ápr. 21. 23:32
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor mondd meg, ha ezt még egyszer kiejtik a szájukon, akkor nem nagyon lesz rokonlátogatás a jövőben.
2023. ápr. 21. 23:35
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

O.B a monogrammom.. Szerinted? 🤣

Prolik, kész ennyi.

2023. ápr. 21. 23:35
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is elküldeném a bús p*csába. Nehogy már a saját családtagja gúnyolódjon a gyerekem nevén. Ha "szemeteszsáknak" (vagy amit mond rá) tartja az unokáját akkor nem muszáj látogatnia.
2023. ápr. 21. 23:38
 8/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nagyon sajnálom a gyerekem h ilyen proli családba született, de legalább az én oldalamról a családban védve és szeretve van.. :( ha én lennék fordított helyzetben, bármit csinálhatnának, vehstnének, ajándékozhatnának a jövőben, akkor is ott lenne bennem a "miért?". Egy gyerek olyan érzékeny..

2023. ápr. 21. 23:44
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Többet nem találkoznék velük és a gyereket sem engedném, hogy láthassák. Megmondanám, hogy amíg nem képesek a becsületes nevén nevezni, addig szó sem lehet arról, hogy lássák.
2023. ápr. 22. 00:01
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
A közelébe sem jöhetne egy sem...
2023. ápr. 22. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!