Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért adtak gúnynevet a...

Miért adtak gúnynevet a babámnak a saját rokonai (nagymama,stb)?

Figyelt kérdés

Anyóskáék fejéből pattant ki egy gúnynév. A nevének kezdőbetűiből. Nyilván nem W.C a kezdőbetű, hanem más, használt rövidítés. Nekem eszembe sem jutott, de a páromnak sem, meg eddig másoknak sem.. Miért gúnyolódnak a gyereken? Annak idején az én nevem is gúnyolták az iskolában, pedig szép nevem van, csak egy szótag egyezett a gúnynévvel. Na de itt a saját nagyanyja és annak a családja gúnyolódik a nevével. Hogy nincs az öreganyjának (aki nem öreg, fiatal 50es) józan esze?! Először még azt mondtam h oké, egyezik. De ebből rendszert csináltak. Pl legyen a neve Szabó Zsolt, Sz. Zs, "hogy van a kis SzemetesZsák"?

Majd engem fog a gyerek utálni a neve miatt, azért mert az apja proli családja piszkálja? Vagy meghallják a gyerekek hogy a nem normális öreganyja gúnyolja és rákapnak? Eddig mindenki dícsérte a nevét, a szüléstől kezdve, a gyermekorvostól át kb mindenki.

2023. ápr. 21. 23:15
1 2 3
 21/22 Menőcsajszi72 ***** válasza:
85%
Elköltöznék a g_cibe, és a gyerek közelébe se engedném az anyóst. Vicces becenév az még oké, de az, hogy az anyós a saját unokáját SzemetsZsáknak hívja, na ahoz már csak gratulálni tudok...
2023. ápr. 29. 21:08
 22/22 A kérdező kommentje:

Ez csak egy példa volt. A becenév egy sima ugratós gúnyolódós név. Lehet akár Takács Robi- TúróRudi, Pelle Balázs- PecaBot. De szerintem akkor sem normális, egyetértek veletek. Mindig a régi iskolai gúnyolódás jut az eszembe róla. Csak ez rosszabb mert a családtól jön...

Hát nem találkoztunk azóta velük, mármint se a mamával, se a fiával.. nem is tervezem. Szegény gyerekem ne szokja meg ezt a...tróger viselkedést

2023. ápr. 29. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!