Miért adtak gúnynevet a babámnak a saját rokonai (nagymama,stb)?
Anyóskáék fejéből pattant ki egy gúnynév. A nevének kezdőbetűiből. Nyilván nem W.C a kezdőbetű, hanem más, használt rövidítés. Nekem eszembe sem jutott, de a páromnak sem, meg eddig másoknak sem.. Miért gúnyolódnak a gyereken? Annak idején az én nevem is gúnyolták az iskolában, pedig szép nevem van, csak egy szótag egyezett a gúnynévvel. Na de itt a saját nagyanyja és annak a családja gúnyolódik a nevével. Hogy nincs az öreganyjának (aki nem öreg, fiatal 50es) józan esze?! Először még azt mondtam h oké, egyezik. De ebből rendszert csináltak. Pl legyen a neve Szabó Zsolt, Sz. Zs, "hogy van a kis SzemetesZsák"?
Majd engem fog a gyerek utálni a neve miatt, azért mert az apja proli családja piszkálja? Vagy meghallják a gyerekek hogy a nem normális öreganyja gúnyolja és rákapnak? Eddig mindenki dícsérte a nevét, a szüléstől kezdve, a gyermekorvostól át kb mindenki.
Nekem is van ilyen debil sogornom,csak o nem gunyneveket ad,hanem folyamatosan csufolja a gyerekeimet amikor eljon hozzank.
Pl a nagy 9 eves szeret szinesen oltozni,pl sarga nadrag,piros zokni,hozza szandal(tudom,tudom,csak itthon engedem neki,de nem nevetem ki)a sogornom pedig rendszeresen röhög rajta,bohocnak csufolja,mehet a cirkuszba,ilyeneket mond.
A kisfiam aki 1 eves,gagyaraszik,kozben ugye cuki arckifejezeseket produkal.őt is folyton kineveti,hogy jaj olyan száj,minek van tátva a szája stb.
Mar mondtam a ferjemnek,hogy szoljon ra,mert egyszer kirobbanok,es soha a budos eletben nem fogunk tobbet beszelni
Multkor mar kiakadtam,es mondtam,hogy ne csinaljon hulyet a gyerekeimbol,nem hulye gyerekek ezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!