Ovis/iskolai anyák napjára nagymamát?
Miért lett ez szokás? Azt most hagyjuk, hogy őt köszöntse a saját gyereke. Na de megint sok gyerek mindkét nagymamát hozza, én meg ikres anyaként 2 gyerek okán vagyok ott saját jogon és hátul a sarokban fél lábon álltam végig a tavalyit is mert a székeken a sok öreg nyanya ül (némelyik azt sem tudja milyen rendezvény, vagy el sem lát odáig ki mondja a verset).
Miért nem lehet véget vetni ennek a hülyeségnek?
31, na nehogy már azért kitiltsák a nagyszülőket, mert a kérdezőnek nem jutott szék...
Nyilván ha nem akarnának ott nagyikat, akkor már rég szóltak volna, hogy csak anyuka menjen.
34# Anyák napjáról kitiltani a nagymamát? Nálatok ő a gyereked anyja?Beszéljen velük, lehet nem is engedélyezett amúgy, csak nem szólnak. Az is lehet engedélyezett, ha emiatt kitiltanák őket, akkor nem is volt fontos a vezetőnek, nem gondolnám, hogy változtatnának ezen amiatt, mert felhozza a kérdező. De mondjuk arról beszélhetne, hogy több hely legyen esetleg, hogy ha még valaki ükmamát is vinne, akkor tudjon. Vagy jó ez a szervezés így szerinted?:D Bár nem tudom, hogy valóban a szék-e a probléma. Engem inkább az zavarna, ha emiatt nem férnék oda, hogy halljam a saját gyerekem. Mondjuk én nem ide írnék ki, hanem szépen kinyitnám ott a szám, ide felesleges.
33# Egyébként nagyon sok családba az a szokás, hogy mindenki a saját anyját köszönti. Ettől fontosak a mamák, napi szinten részesei voltak az én gyerekkoromnak, ahogy a dédik is, de mindenki a sajátját köszöntötte, ez így személyesebb. Mi anyát, ő és a tesói mamámat, dédi mamát. Ettől nagyon is szerettük őket, ez volt a szokás nálunk, de ahol felnőttem, minden barátnőmnél. A férjem más városból jön, de ott is ez ment. Ettől még nem rosszabb, aki tényleg a fél várost köszönti, csak meglenne ennek a helye és ideje, viszont ha az ovi- suli engedi a kérdező nem tud mit csinálni. Max rákérdez. Nálunk egyik sem engedélyezte.
Kedves 30# mi olyat írtam 29#-ként ami ne lenne igaz? Ezt az óvónővel kell megbeszélni nem a gyakori népének sírni, hogy ikrei vannak, de nem jut neki szék. Te vagy én megtudjuk oldani a problémáját? Ha te igen akkor szólj neki, hogy elintézed neki. Maga a kérdező stílusa bicskanyitogató
"a székeken a sok öreg nyanya ül (némelyik azt sem tudja milyen rendezvény, vagy el sem lát odáig ki mondja a verset)." Szerinted szép dolog ilyet mondani a nagymamákra, hogy nyanya? Azért a tiszteletet adjuk már meg az időseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!