Hogyan készültetek a babával közös életre, honnan inspirálódtatok?
Első babánkat várjuk, még nagyon a terhesség elején vagyok, úgyhogy kicsit csapongnak a gondolataim, terveink.
Pl. már kinéztem a babakocsit, de még a nemét sem tudjuk. Legszívesebben előretekerném az időt, hogy már itt legyen velünk. :)
Tudom, hogy szép a várakozás is, de nem tudom, hogy leszek türelmes még őszig.
Ti milyen babás tartalmakat néztetek, olvastatok a terhességetek alatt?
Olyan is lehet, ami edukatív, de olyan is, ami simán csak szép, esztétikus (nincs bajom a "sad beige baby" jelenséggel sem, sőt:D).
Úgy, hogy engem a környezetem mindig csak segített és támogatott, sosem ért semmilyen trauma vagy bántás.
Ezért nem értem, hogy néhány anyukának miért jó az, ha rosszindulatú megjegyzéseket tehet nekem?
#31 ne is törődj velük,sok itt a fusztralt anyuka,amit valahol meg is értek, a gyakori egy dühöngő,egy gumiszoba,ha úgy tetszik
És örülj neki,hogy ilyen háttér van mögötted,de inkább ne hangoztasd,keveseknek adatik ez emg,és nem várhatók el,hogy érdekelne másokat,vagy örüljenek,hogy neked ilyen. Sarkitva,egy hajléktalan sem tud szívből örülni más villájának. Nem árt a lelki erő,ha gyereked lesz,és ez nem rosszindulat!
Az a 9 hónap nekem segített,de csak akkor néztem bele ha lett tunetem,sosem olvastam bele előre mert tudtam csak felhúznám magam.
Amúgy jártuk a babás boltokat,ikeát stb és azokból inspirálodtam a párommal együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!