Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan győznétek meg a pártok...

Nagyné85 kérdése:

Hogyan győznétek meg a pártok hogy vállaljon babát?

Figyelt kérdés
Amikor összeismerkedtem a párommal megbeszéltek, hogy majd 2 babát szeretnénk. Egy már meg is van. Mostanában a párom azt mondja, hogy neki elég ez az egy még sok is, pedig tudom hogy vágyik rá, mert mondta néhány beszélgetés alkalmával. Ennek ellenére mégis ezt mondja. Én nagyon csalódott vagyok. Én még vágyom babára és tudom hogy ő is mert elismerte Amikor beszélgettünk róla. Ennek ellenére mégis ezt mondja. Ti mivel győznétek meg hogy hallgasson a belső vágyaira és vállalja be a babát? Én már mondtam mindent mégsem meri bevállalni. Kifogytam az indokokból de közben meg majd belegebedek annyira vágyom rá. De feladni még nem fogom.
2024. márc. 30. 21:21
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
40# ha 2 gyereket terveztek eleve, és ő továbbra is annyit akar, akkor érthető, hogy zavarja, az érzéseit azért nem kell érvényteleníteni..de erőltetni tényleg nem lehet semmit.
2024. ápr. 1. 08:10
 42/47 anonim ***** válasza:
51%

#41: Olvasd vissza a kisasszony kommentjeit

2024. ápr. 1. 08:32
 43/47 anonim ***** válasza:
68%
Ennyi ésszel neked egyáltalán nem való gyerek, főleg nem ennyi idősen
2024. ápr. 1. 08:36
 44/47 A kérdező kommentje:
Ennyi èsszel?! Te nem tudod miért most vállaltam gyereket, nem ismersz így jogod sincs kritizálni, mint ahogy a többieknek sem, bármi leheta háttérbenami miatt most vállaltam. Amúgy sem kritizálást kértem hanem véleményt, tanácsot! Ha nem tudtok kritizálás nélkül írni, inkább ne is írjátok!
2024. ápr. 4. 10:41
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kor a probléma. Hanem hogy egy gyereket akarsz ráeröltetni. Egy gyerek nem játék. Kettőt akarjátok igen, de akkor még nem tudtátok milyen lesz. Neked bejön a gyereknevelés tök szupi, de neki nem. Hiába írod hogy de legmélyen akarja...az konkrétan semmi. Legmélyen én is akarok még egy gyereket, de nem vállalok mert legmélyen van az érzés, érted.

Egyébként mi is kettőt akartunk, de bevallom nekünk becsúszott, ezáltal korán jött, és ha most nem tudok az anyagiak miatt kettőt vállalni, márpedig nem tudok, akkor marad egy. Őt kell megbecsülni, nem a nem létező után vágyakozni. Plusz amúgy sem lenne, mert abban a helyzetben lennénk, ha lenne keret is, hogy a férjem nem akar mégegyet, hiába volt az elején kettőről szó. Ember tervez, Is végez. Ha nem vagy vallásos is van értelme ennek a mondatnak.

2024. ápr. 4. 11:08
 46/47 anonim ***** válasza:
77%

#44: Igaza van, ennyi ésszel.

Ha valaki nem ért egyet veled, az még nem kritika. El kellene tudni fogadni, hogy nem te gondolod jól, és a vélemények, tanácsok nem a te, alapvetően hibás, álláspontodat erősítik.

2024. ápr. 4. 12:05
 47/47 A kérdező kommentje:
Én elfogadom csak azt nem szeretem amikor ledegradálnak!
2024. ápr. 4. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!