Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan győznétek meg a pártok...

Nagyné85 kérdése:

Hogyan győznétek meg a pártok hogy vállaljon babát?

Figyelt kérdés
Amikor összeismerkedtem a párommal megbeszéltek, hogy majd 2 babát szeretnénk. Egy már meg is van. Mostanában a párom azt mondja, hogy neki elég ez az egy még sok is, pedig tudom hogy vágyik rá, mert mondta néhány beszélgetés alkalmával. Ennek ellenére mégis ezt mondja. Én nagyon csalódott vagyok. Én még vágyom babára és tudom hogy ő is mert elismerte Amikor beszélgettünk róla. Ennek ellenére mégis ezt mondja. Ti mivel győznétek meg hogy hallgasson a belső vágyaira és vállalja be a babát? Én már mondtam mindent mégsem meri bevállalni. Kifogytam az indokokból de közben meg majd belegebedek annyira vágyom rá. De feladni még nem fogom.
2024. márc. 30. 21:21
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Tudom azért is szeretném annyira, de eddig úgy néz ki hogy nem sok esély van rá
2024. márc. 30. 22:30
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem eroltetnem a helyedben. A vegen pont az ellenkezot valtod ki belole, es ket gyerekkel leszel egyedulallo anya.

Vagy akkor valjatok el, es szulj masnak meg egyet.

2024. márc. 30. 22:48
 23/47 A kérdező kommentje:
Nem fogom hátha pont azzal érek el pozitív hatást és pont ő fogja felhozni a babatémát, de ki tudja.
2024. márc. 30. 23:03
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

Annyira erőszakos vagy, annyira nem akarod elfogadni hogy nem akar. Hiába hajtogatod, hiába irod le 10x, ő NEM akar második gyereket.

Hiába szereti a gyereket hiába lenne jó, de nagyon jól tudja hogy az a gyerek nem pillecukor és mézes máz, hanem felelősség is egyben. Nagy felelősség. Belerághatod a szájába hogy de szívem tudom hogy mélyen legbelül akarod, ha egyszer a csávó már azért mondja azt hogy kár mert ennyire erősen eröltetted.

2024. márc. 30. 23:10
 25/47 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező, én egyetlen érvet tudok mondani: Érvelj azzal, hogy amikor összekerültetek, mindketten két gyereket akartatok és te ennek tudatában mentél hozzá feleségül. És most be vagy csapva, mert ő megmásította a szavát.

Ha ezen elgondolkodik, akkor van esélyed. Ha nem, akkor nekem nincs más ötletem.

2024. márc. 31. 00:49
 26/47 anonim ***** válasza:
24%
én is csak nézek,mindenki letámadja a kérdezőt,holott erről már beszélgettek és két gyereket terveztek,de senki nem segít a kérdezőnek,hogyan tegye túl magát ezen..
2024. márc. 31. 01:57
 27/47 anonim ***** válasza:
93%

De ez nem így működik. ha valaki az idő múlásával már nem akar gyereket akkor ez van. Vagy ha valaki az első után rájött hogy ez nem neki való akkor még mindig jobb hogy azt mondja nem, minthogy bevállal mégegyet, de nem tud úgy törődni vele vagy közben rámegy lelkileg is.

Egy gyerek nem játék.

2024. márc. 31. 03:06
 28/47 anonim ***** válasza:
92%

Az eszedbe sem jut, hogy tiszteletben kellene tartani a párod jelenlegi álláspontját?

Csak azt hajtogatod, hogy :deee akár ő csak féél..

Szerintem meg lépj hátra 2, és az erőszakos nyomulásod helyett vizsgáld meg a házasságotokat, a párod nézőpontját miért nem akar még egy gyereket.

Belegondoltál e már abba, hogy lehet ott hagyna, ha még egyet szülsz?

2024. márc. 31. 06:02
 29/47 anonim ***** válasza:
86%

Oké kérdező, ess teherbe. De akkor ne hisztizz, ha mindent egyedül kell megoldanod otthon mert ő nem fog foglalkozni veletek, meg dolgozik látástól vakulásig hogy eltartson plusz egy éhes szájat.

Azért két gyereket felnevelni, egyetemre küldeni, lakás önerőt biztosítani nekik nem könnyű.

2024. márc. 31. 07:43
 30/47 anonim ***** válasza:
92%
Az csak egy dolog, hogy beszélgettek róla, és akkor mind a ketten kettő gyereket akartak. Viszont, mikor ez a beszélgetés megtörtént, az ismeretlenre mondták, hogy kettő. De a férj rájött, hogy nem olyan könnyű a gyereknevelés, és úgy érzi, egybek tud mindent megadni anyagi és érzelmi szempontból. Ez nem becsapás.
2024. márc. 31. 08:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!