Ti hogyan győznétek meg a férjeteket arról, hogy legyen 2. baba?
Semmiképpen ne erőltesd,ne szekáld vele folyton!Ráadásul,ahogy írtad is csak kb.másfél év múlva szeretnél babát.
Mi 7 éve vagyunk együtt,4 éves múlt a kisfiunk,a férjem az első pillanattól egy gyereket akart,tavaly jutottunk arra,hogy mégis szeretnénk még egy gyereket.
Most probálkozunk(remélem hamarosan összejön) és a férjem nagyon várja már!!! :-)
2. vagyok. És a gyámügy nem csinált semmit amikor folyamatosan nem adta a gyerekeket? gondolom csak van valami végzés arról, hogy mikor van láthatása férjednek...
Hát szerintem nem szabadott volna annyiban hagynotok. :(
egyébként nem lehet, hogy férjedben van egy hatalmas félelem, hogy nehogy másodszorra is megtörténjen ugyanaz mint elsőnek? hogy sajnos újból nem láthatja majd a gyerekeit?
Félre ne érts, én nem azt mondom hogy ha esetleg ti is elválnátok, akkor ugyanazokat tennéd te is, mint volt asszony. De gondolom párod volt feleségének sem volt a homlokára írva, hogy miket fog majd tenni válás után.
A családsegítőt sem meg senkit sem enged be a lakásba, nem veszi fel a tekefont sokszor nekünk sem. Pedig a szomszéd néni mindig elmondta hogy otthon vannak. Az iskolában is azt mondták, hogy az anyukát sehogy nem tudják elérni. Egyszerűen nem csinálnak vele semmit. Azt mondták, hogy többször kéne mennie a férjemnek, de minek ácsorogni az ajtajuk előtt? Ha értük ment akkor pedig azt mondta az anyjuk, hogy ha el mertek menni ez lesz meg az lesz, próbáljatok csak elmenni, stb... Áhh, hosszú és reménytelen :(
A férjemben biztos, hogy van félelem. De mindent megteszek azért, hogy ez elmúljon, nem tehetek mást. :)
Egyszer biztosan megváltozik majd a véleménye, hiszen a kislányunkért is teljesen odavan, imádja.
Nálunk érdekes volt. Én a fiunk születése után 6 hónappal hoztam fel először, hogy jó lenne egy kistesó, de ő korainak tartotta. Persze a későbbiekben szeretett volna még, de nem akkor.
Aztán elmaradtak a védekezések, én többször is tudatosítottam benne, hogy nem szedek semmit, és többször megkérdeztem, hogy nem kéne-e védekezni, annyit mondott rá, hogy de, kéne, aztán ennyiben is maradt. Mikor viszont konkrétan a testvérről volt szó, mindig elzárkózott tőle, hogy korai, majd pár év múlva.
8-10 alkalom után abbahagytam a kérdezgetést, és nem törődtem vele, úgy könyveltem el, hogy ezek szerint a természetre bízzuk.
Több vetélésem is volt, csak most sikerült végre túljutnunk a 12. héten, de már mikor megtudta, hogy terhes vagyok, nagyon örült Neki. Kb. minden vetélés után egyre jobban és jobban örült a következőnek, de mondani még akkor is azt mondta, hogy később...
Érdekes hozzáállás, és épp emiatt különösen örülök a picinek, meg annak, hogy ő is 100%-osan szereti és örül neki.
5 éves kisfiú anyukája, 26 hkm
Jövedelem szempontjából szinte ugyanott vagyunk, mintha dolgoznék. Ráadásul a nagyot bölcsibe kellene adnom, amit nem igazán szeretnék. Egy 2 évesnek még az anyukája mellett lenne a helye, ami a mai világban sajnos nagyon kevés gyereknek adatik meg. Olyan szomorú ez, de nem tudunk mást tenni, mint visszamenni dolgozni. Vagy szülni még egyet :))
Hátha addig még változik majd valami, ami a kismamáknak kedvezőbb lenne. Abban bízok én is, hogy hátha a második fiú lenne és akkor a férjem is lelkes lenne. De ha lány lesz, szerintem őt is imádná. Mindent elraktam a kislányomnak amiket vettünk, ezzel sem lenne gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!