Negygyerekes anyuka vagyok, ebböl kettö el velem, elvältam. Az uj pärommal mäsfel eve vagyunk együtt, ez idö alatt volt mär egy abortuszom (nem en akartam, de ö meg nem ällt keszen). Most ugynez ki megint terhes vagyok, de most nem töle, hanem a munkämbol kifolyolag (night klubban dolgozom). Ö egyertelmüen szeretne ha elvetetnem, en inkäbb megtartanäm, de igy elvesztem öt is, meg egy idöre a megelhetesemet is. Egyältalän, milyen tämogatäsi formäk vannak a babäkra au8sztriäban, amit igenybe tudnek venni? Jo lenne a csalädot egybe tartani, de nem igazän tudommit tegyek.
Hát most kerekedett a szemem. Ezt nem értem: munkámból kifolyólag. Szóval akkor tudod egyáltalán ki az apuka? Ha a párod nem szeretné ezt a gyereket, én ezt tökéletesen megértem, hisz nem az övé: megcsaltad, vagy munkádból kifolyólag (=prostituált)?
Nem, nem tartanám meg ezt a gyereket, hanem keresnék normális munkát, és úgy tartanám össze a családot.
2012. febr. 14. 13:11
2/42 anonim válasza:
Remélem ez a kérdés kamu. Ilyen nincs, legalább is REMÉLEM, hogy nincs:(
2012. febr. 14. 13:13
3/42 anonim válasza:
Anyám! Munkahelyi baleset...
Szerintem egyértelmű: vagy vállalod egyedül a felelősséget vagy...
2012. febr. 14. 13:18
4/42 anonim válasza:
Gumi nem létezik ott??
Te jó ég!
Amúgy pedig amennyire is nem támogatom a gyilkosságot, most mégis azt mondom, nem tartanám meg.
2012. febr. 14. 13:18
5/42 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az elsővel!Az lesz a legjobb,ha elveteted!!!!Én a munkámból kifolyólag egy szép lakást,autót,szerelemből és házasságból kifolyólag pedig két gyereket tudok felmutatni!Tanácsolnám,hogy keress más munkát mielőtt még lesz a munkádból kifolyólag 8-10 gyereked,de szerintem ennyi ésszel mint ami neked van,csak a táncikálás marad!
2012. febr. 14. 13:20
6/42 anonim válasza:
Talán a nemi gondozót is felkereshetnéd ezzel az erővel. Tényleg ilyen felelőtlen vagy?
2012. febr. 14. 13:24
7/42 anonim válasza:
13:20-as!Még ha csak táncikálás lett volna...na de hálistennek ez nem az én dolgom, a te életed!Nem tudok hozzászólni a kérdésedhez, a magzatot sajnálom nagyon:(
2012. febr. 14. 13:37
8/42 A kérdező kommentje:
A gyerekek megkapnak mindent, napközben velük vagyok, este meg mär alszanak amikor megyek dolgozni, ilyenkor a pärom van otthon. Nem ertem az elitelö hangnemet, ez egy abszolut joindulatu, tanäcstlan keres volt!
2012. febr. 14. 13:43
9/42 anonim válasza:
Na itt majd kapsz hideget rendesen! Meg is érdemled, viszont jogod a kérdésedet feltenni, nekünk pedig nem lenne jogunk ítélkezni feletted, így én ezt nem is teszem. Ausztriai fórumokon kellene szétnézned , hátha ott több infót kapnál, mert itt szerintem csak sarat kapsz..mert ez Magyarország.
2012. febr. 14. 13:45
10/42 anonim válasza:
1.vagyok
Nekem nem igazán a night klubbal van a bajom, lehet ott táncolni, felszolgálni, stb, hanem a "munkahelyi balesettel" van gondom. Ezt igen is lenézem. Tehát valakivel lefeküdtél pénzért. Ez van. Elvetetném ezt a babát, és kész, akkor is ha amúgy nem vagyok abortuszpárti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!