Na, most mi legyen?
Amugy hany eves vagy,hogy ennyire felelotlen vagy?A 4 gyerekedet hol szulted meg,nem Ausztriaban?
Eltudsz menni gyesre itt is(en is itt elek),ha van allasod,azaz amint olvassuk,az van,es persze biztositva vagy,de csak azert megtartani a babat...a "tamogatasok" miatt,hat nem tudom...minden esetre laszakadt a p*fam,ahogy olvastalak!!!
Már bocs, de hagy döntse el mindenki, hogy elítél vagy sem.
4 gyereked van, 2-t nem te nevelsz, volt már legalább egy abortuszod. Szerinted mi fán terem egy terhesség? Örülök, hogy nem esik nehezedre teherbe esned, de könyörgöm, ne csinálj ebből sportot! Vagy ha erre akarsz specializálódni, akkor ne a támogatásokra vállalj gyereket! Tök mindegy a foglalkozásod, de a család egybe tartása nem itt kezdődik, hogy vadidegenektől kérdezed meg, hogy mi legyen?
Ezekre a reakciókra pedig számítani lehetett. Ha valóban azt szeretnéd megtudni, hogy milyen támogatások vannak Ausztriában, akkor írd ki kérdésnek ezt!
Bocs, amikor ezt irtam, az 1.-es volt az utolso välaszado...
27 eves vagyok, igen, prostituält. a pärom nem eltartanä hanem csak nevelne a gyereket, mert a csalädban en vagyok az egyetlen keresö. Amugy,m int irtam "uj" mäsfel eves kapcsolat, a többi gyerek sem közös, megis szereti öket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!