Panasz és tünetmentesen is el lehet vetélni? Volt aki
csak a 12. heti UH-n tudta meg, hogy nem él a baba, de
panasza nem volt?
Figyelt kérdés
8hetesen voltam UH-n,akkor minden rendben volt.
2012. febr. 14. 19:19
1/9 A kérdező kommentje:
Végül is tüneteim amik voltak,vannak. (Mellfeszülés,gyomorégés,haspuffadás néha) Jövőhéten megyek 12. heti UH-ra.
2012. febr. 14. 19:21
2/9 anonim válasza:
igen sajnos van ilyen az egyik bnöm a 8 hetes uh miatt vetélt el mert az hüvelyi uh volt amit csak a 12 héttöl lett volna szabad elvégezni és a 13 héten tudta meg hogy 5 hete halott benne a baba (bocsi nem ijeszgetni akartalak) nyugi ha edig minden rendben volt akkor már nem hiszem hogy lehet baj
2012. febr. 14. 19:39
3/9 anonim válasza:
nem lesz semmi baj, ne gondolj ilyenekre. Megvannak a tünetek, ez a lényeg, ez jó jel. (nekem pl. 2. babánál a 10. hét környékén elmúltak teljesen a negatívabb tünetek. Így is minden rendben volt)
2012. febr. 14. 20:00
4/9 anonim válasza:
Az nem igaz, hogy hüvelyit csak 12héttől szabad csinálni, nekem 6héttől végig az volt 15hétig és semmi baja nem lett a babámnak. Sajnálom a barátnődet válaszadó, de nem hinném h a hüvelyi uh miatt ment el neki. Itt Kecskeméten csak azt csinálnak mindenkinek 15hétig kb. Kérdező ilyenekre ne gondolj, ha rendben van minden minek jut ilyen az eszedbe, ezek nagyon ritka dolgok, indulj ki abból, hogy miért pont veled történnének meg. Ugyan! Gondoolj bele nemcsak a 12hétig fordulhat elő ilyesmi akkor a 9 hónapot csak nem aggódhatod végig! Hidd el az a rendje a dolgoknak, hogy minden normálisan lezajlik és a végén megszületik a babád. Ez az átlagos és miért ne tartoznál az átlagba!
2012. febr. 14. 20:48
5/9 anonim válasza:
Na ezt a h.lyeséget sem hallottam még. :)
Pont a 12. heti UH-ig szokták a hüvelyit csinálni, mivel a hasfalon keresztül nem mindegyik UH készülék mutat meg mindent rendesen.
Nekem 4, 6, 11 hetesen is hüvelyi volt.
Ne izgulj, nem lesz semmi baj!
2012. febr. 14. 21:25
6/9 sumergo válasza:
Off: Georgina!
Ha a hüvelyi UH miatt baja lehetne a babának, akkor most nem szunyókálna a kiságyában a lányom. 4,5,6,8,10,12 és 13 hetesen is csináltak, mert lombikos a babám, és ott sokszor nézik. Ha ártalmas lenne, aligha néznék ilyen sűrűen.
Kedves kérdező! Ne izgulj, ne is gondolj semmi rosszra, mi baja lenne? Sokszor hallunk rossz történeteket, de azért az esetek nagy többségében minden rendben van a babával! Él és virul biztosan. :-)
2012. febr. 14. 22:04
7/9 anonim válasza:
Igen, gyakorlatilag panaszmentesen is el lehet vetélni. Nekem nem volt teljesen panaszmentes: ájulás szerű fáradtság és még több hányás.14 hetes volt. Barátnőmnek a 12. heti UH-n derült ki. Gyakorlatilag tünet nélkül, olykor-olykor mondta, hogy fáj a hasa.
A tünetek, pl hányás mindkettőnknél fennállt. Nekem a műtét után kb 2 nappal múlt el. A HCG hormon, amely részben felelős a hányingerért/hányásért nem percek vagy órák alatt ürül ki a szervezetből.
2012. febr. 14. 22:17
8/9 anonim válasza:
Kösz a lepontozást, csak mert a kérdésre válaszoltam. Továbbra is fenntartom, mivel TAPASZTALATOKRA alapoztam a válaszomat, hogy igen, el lehet vetélni tünetmentesen!
Ha azt írtam volna, hogy ne aggódj minden happy és ááá így nem lehet, akkor biztos 100%-ot kapok. Istenem...pfff
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!