Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ereztetek olyat mikor a baba...

Ereztetek olyat mikor a baba mozgott hogy bekakiltok, bepisiltek? Normalis ez? 26 hkm

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
En 35 hetes vagyok, es erdekes modon azt meg nem ereztem, h bepisilek, viszont azt igen, h bekakilok. Vegbel kornyeken erzek nagy nyomast, illetve a beleket nyomhatja jobban, legalabbis azt erzem. Neha oylan hirtelen kell nagyvecezzek, h ha nem lennek itthon, bajban lennek. Ami meg nalam furcsa, h hasmenesem is sokszor van. Pedig a szekrekedes inkabb jellemzo a terhes nokre.
2012. febr. 13. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
14%
Szerinted ezt most tenyleg ide vag? Kicsit lemeredtem...Nekem nem vicces, lehet neked igen. gondolom nem anyuka vagy kismama vagy.
2012. febr. 13. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én még csak 20hkm vagyok, de már védőnőm figyelmeztetett, hogy ahogy nől a baba (az enyém is már mozog!) lehet ilyen inger amit irtál, úgyhogy normális, ne aggódj!
2012. febr. 13. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem sokszor "ül" a hólyagomon,néha alig birom visszatartani főleg,ha nagyon beindul.23hkm
2012. febr. 13. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:
1 hete érzem azt, hogyha egy picit is tele van a hólyagom és beindul a baba, akkor sietni kell. Érdekes, hogy ezzel egy időben megváltoztak a mocorgásai is: eddig kifelé püfölgette a pocakom, most inkább lefelé és befelé.
2012. febr. 14. 10:15
 6/6 Atroposz ***** válasza:
Egyszer véletlenül bepisiltem, még jó hogy otthon.
2012. febr. 14. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!