Miért van az, hogy nagyon lent hallom a baba szívhangját?
Figyelt kérdés
Nemrég kölcsönöztünk csak kíváncsiságból egy szívhangfigyelőt.Arra lennék kíváncsi szerintetek baj e hogy egészen lenn találom meg a szívhangot, a szeméremcsontomnál.Vagy ez csak azért lehet mert kifli alakban fekszik?Vagy már be van fordulva?Nem tudom elképzelni hogy fekszik, annyit érzek, hogy a lábacskái a köldökömtől feljebb kapálóznak. 31 hetes kismama2012. febr. 12. 12:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem be van már fordulva..!
Boldog babavárást!
2/3 anonim válasza:
Nekem is mindig ott nézi a védőnő és a doki a terhesgondozóba , pedig nst-n a tappancsot picivel köldök alá bal oldalra szokták nekem tenni:) gondolom van uh-papírod és azon rajta van, hogy milyen fekvésű a babád, enyém fejvégű már az elejétől fogva , úgy is maradt:) ha a lábait érzed a köldöködtől feljebb akkor valszín úgy helyezkedik ahogy elő van írva:)) én is ott érzem ,köldök felett a lábát, nekem a sarkai dübőgnek ott , az arca a fenekem felé néz,a popsiját, hátát is ki lehet tapintai amikor felülök megfeszül:) Szóval ne aggódj , ha ott hallod lent!!Hisz akkor is hallani ha a fejéhez teszik.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon szépen be van fordulva Petike! :) Ma voltam ultrahangon, minden rendben és szépen helyezkedik, készül a kijövetelre. Köszi a válaszokat!
2012. febr. 13. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!