Amikor a baba szívhangját hallgatták a pocakotokon azzal a kis kütyüvel, mondták már nektek azt, hogy a ti szívhangotok is hallatszik? 28 heteske
Nekem legutóbb amikor a dokim hallgatta a szívhangját evvelk a készülékkel, hallottunk valami zajt még mellette, és mondta hogy ne aggódjunk, csak az hallatszik ahogy veszem a levegőt. :)
35+2h kismami
A pocakban megy egy véna és az abból kiszűrődő szivhangot lehet szerintem hallani a pocaknál.nekem is kellett keresni mert mindig csak az enyémet hallottuk,de aztán végül mindig meg lett.
26+2hkm
Anagy hasi artériák és vénák ugyan azt az ütemet verik,mint a mellkasnál a szív vagy a nyakunkon a nyaki ütőér.Ez a szívhanghallgató persze nagyon érzékeny kütyü általában először a mama szívét találja meg.
Ahogy keresi tovább a védőnő vagy a szülésznő úgyis rátalál hamar a baba szívhangjára is hiszen az kétszer olyan gyors nem olyan tompa dobbanás hanem élesebb verés.
Én itthon a szívhanghallgatómmal ugyan ezt tapasztalom,először hallom a saját szívverésemet aztán a babáét.
egy hozzáértő,31 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!