A baba szívhangját mikor fogom hallani az ultrahangon?
Figyelt kérdés
8hetes és 5 napos kismama.most 15.-én megyek megint ultrahangra.a válaszokat előre is köszi2010. dec. 1. 22:18
1/7 anonim válasza:
Már most is dobog a kis szíve, úgyhogy ha legközelebb mész,már hallhatod.
2/7 anonim válasza:
6. héttől hallani, de ha az ultrahangos nem mindenhol hangosítja ki sajnos, de a dobogást látni fogod! :)
3/7 A kérdező kommentje:
és az baj hogy én nem érzem még magam terhesnek?vagy ez normális?kb 2 hétig voltam rosszul reggelente hányinger meg ilyesmi de mára már semmi tünetem.első baba de szerintem csak akkor fogom magam igazán kismamaként érezni ha már nő a pocakom és érzem ahogy mozog.már nagyon vártuk ezt a babát,de még szokatlan a gondolat hogy egy kis élet fejődik bennem.egy hete voltam ultrahangon és azt mondta a doki hogy minden rendben van. :)
2010. dec. 1. 22:34
4/7 anonim válasza:
Szia! 7+4hetesen láttam először a dobogást, 9+4hetesen hallottam is,majd 10+2hetesen[be kellett mennem,mert nagyon megijedtem,nagyon fájt a hasam],megint láttam. Vigyél magaddal zsepit,én megkönnyeztem azt a hangot:-). 15-én megyek legközelebb én is,az már genetikai uh lesz, nagyon izgulok én is, első babó,hihetetlen ez az egész:-) Lassan mozogni fog érezhetően,már alig várom:-)10+5heteske
5/7 anonim válasza:
Én is 8 hetes vagyok, nekem minden nap van hányingerem, mésem tudom elhinni, hogy terhes vagyok, mert még nem látok semmit.
6 hetesen voltam uh-n akkor már lehetett látni a pulzálást, volt szívműködés, mégis tele vagyik kétellyel, hogy minden renden van-e odabent. Én 13-án megyek legközelebb.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem is hamar elmultak a tüneteim emiatt ne aggódj.Ez mindenkinél változó.Nekem 7 hetesen volt szívhang.
7/7 anonim válasza:
Szia nekem már 5 és fél hetesen látható volt vmi féle szívpulzálás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!