Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan győznétek meg a pártok...

Nagyné85 kérdése:

Hogyan győznétek meg a pártok hogy vállaljon babát?

Figyelt kérdés
Amikor összeismerkedtem a párommal megbeszéltek, hogy majd 2 babát szeretnénk. Egy már meg is van. Mostanában a párom azt mondja, hogy neki elég ez az egy még sok is, pedig tudom hogy vágyik rá, mert mondta néhány beszélgetés alkalmával. Ennek ellenére mégis ezt mondja. Én nagyon csalódott vagyok. Én még vágyom babára és tudom hogy ő is mert elismerte Amikor beszélgettünk róla. Ennek ellenére mégis ezt mondja. Ti mivel győznétek meg hogy hallgasson a belső vágyaira és vállalja be a babát? Én már mondtam mindent mégsem meri bevállalni. Kifogytam az indokokból de közben meg majd belegebedek annyira vágyom rá. De feladni még nem fogom.
2024. márc. 30. 21:21
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
93%

Na, hát ha ennyire tudod, mit szeretne, akkor szüljél vagy ötöt neki.

Biztos jól meglepődik majd!

2024. márc. 30. 22:05
 12/47 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, te konkrétan beteg vagy.
2024. márc. 30. 22:07
 13/47 A kérdező kommentje:
Hogy milyen választ várok? Ötletet, hogy mivel tudnám azon vágyát erősíteni, hogy akarjon babát, hogy azt mondja nekem, hogy gondolkodtam és igazad van mindenben amit mondtál, ha ennyire szeretnéd akkor legyen még egy babánk.
2024. márc. 30. 22:10
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
És te miért nem tudod neki azt mondani, hogy ha ő ennyire nem szeretne, akkor nem lesz még egy?
2024. márc. 30. 22:13
 15/47 Derjaderja ***** válasza:
92%

Mivel magyarázza a döntését?

Hány éves a gyerek és Ti?

Milyenek a körülmények.

Ha fiatalok vagytok és még 10-15 év múlva is tudsz szülni, az első gyerek meg még kicsi, akkor nem érdemes rohanni. Lehet hogy pár év múlva bevállalja ha tényleg szeretné, és látja hogy stabil a család.

De ha nem akarja nem lehet erőltetni. Ilyen "legbelül vágyik rá" - ez nincs. Számtalan dologra vágyunk legbelül, de nem reálisak és összességében ellenük döntünk és a döntések számítanak.

2024. márc. 30. 22:14
 16/47 A kérdező kommentje:
Beteg? Lehet. Bele vagyok abba már lassan betegedve hogy nem lehet, pedig annyira vágyom rá és tudom hogy ő is.
2024. márc. 30. 22:15
 17/47 A kérdező kommentje:

Nem magyarázza semmivel sem, mindig ugyanaz a válasz neki elég ez az egy és hiába kérem hogy indokolja meg nem teszi.

Èn 39 a férjem 37 éves

A körülmények jók.

2024. márc. 30. 22:20
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

#17: Akkor mégse ismered annyira? Mégse olyan jó a kpacsolat? Mégse tudjátok megbeszélni?

Egyébként idéznélek is: "azt mondja nekem, hogy gondolkodtam és igazad van mindenben amit mondtál, ha ennyire szeretnéd akkor legyen még egy babánk."

Te miért nem tudod azt mondani neki, hogy gondolkodtam és igazad van mindenben, amit mondtál, ha ennyire nem szeretnéd, akkor ne legyen mégegy babánk?

2024. márc. 30. 22:23
 19/47 A kérdező kommentje:
Mert túlságosan is szeretném azt a babát még. De előbb utóbb biztos az lesz.
2024. márc. 30. 22:26
 20/47 anonim ***** válasza:
29%
39 évesen már nem sok esély van rá, hamarosan unokázhatsz.
2024. márc. 30. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!