Hogyan győznétek meg a pártok hogy vállaljon babát?
Na, hát ha ennyire tudod, mit szeretne, akkor szüljél vagy ötöt neki.
Biztos jól meglepődik majd!
Mivel magyarázza a döntését?
Hány éves a gyerek és Ti?
Milyenek a körülmények.
Ha fiatalok vagytok és még 10-15 év múlva is tudsz szülni, az első gyerek meg még kicsi, akkor nem érdemes rohanni. Lehet hogy pár év múlva bevállalja ha tényleg szeretné, és látja hogy stabil a család.
De ha nem akarja nem lehet erőltetni. Ilyen "legbelül vágyik rá" - ez nincs. Számtalan dologra vágyunk legbelül, de nem reálisak és összességében ellenük döntünk és a döntések számítanak.
Nem magyarázza semmivel sem, mindig ugyanaz a válasz neki elég ez az egy és hiába kérem hogy indokolja meg nem teszi.
Èn 39 a férjem 37 éves
A körülmények jók.
#17: Akkor mégse ismered annyira? Mégse olyan jó a kpacsolat? Mégse tudjátok megbeszélni?
Egyébként idéznélek is: "azt mondja nekem, hogy gondolkodtam és igazad van mindenben amit mondtál, ha ennyire szeretnéd akkor legyen még egy babánk."
Te miért nem tudod azt mondani neki, hogy gondolkodtam és igazad van mindenben, amit mondtál, ha ennyire nem szeretnéd, akkor ne legyen mégegy babánk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!