Hogyan győznétek meg a pártok hogy vállaljon babát?
Nem is tudom hol kezdjem. Te jobban tudod a belső vágyát, mint ő, aki elmondja neked, hogy mire vágyik és mire nem?
Sehogy ne győzd meg. Ha már ez egy is sok, akkor ne erőltesd. Csak gond lezs belőle, miért akarnád elb/szni nem három, hanem négy ember életét?
Semmivel.
Ha nem akar, hát nem akar. Biztos megvan rá az oka.
Ez olyan, hogy én is vágyom kiskutyára pl. Imádnám sétáltatni, tudom, hogy nagyon jó lenne vele az élet, de tisztában vagyok azzal is, hogy nem csak játék és móka lenne vele minden, hanem kőkemény felelősség, így nem lesz kutya.
Gondolom, a párod is tisztában van vele, hogy a gyerek gond, baj, kiadás és ezek nem hiányoznak neki többszörösen.
A kérdésre válaszolva, visszafojtva a hányingert, ami tőled elkapott:
Ha az észérvek nem működnek, hagyd abba a gyógyszert, titokban. Aztán, ha terhes leszel és szembesíted a ténnyel, kiderül, mennyire is volt erős nála a vágy. Vagy koppansz, és egyedül maradsz a két gyerekeddel, akik közül egy valószínűleg nem is fogja ismerni az apját, vagy öröm és boldogság lesz, hogy jön az újabb csemete. Kockáztass, legyen egy kis izgalom az életedben.
#3: Nem, nem vagytok elég jó viszonyban. Ha abban lennétek, akkor el tudnád fogadni a döntését. De te semmi esetre sem akarod, annak a lehetőségét keresed, hogyan erőltesd rá a te akaratod.
Gondolom majd jön a "pedig szedtem a bogyót"
#7: Attól még, hogy nem azt a véleményt kapod, amit vártál, a vélemény, vélemény marad.
#5 még kiegészíteném a legrosszabb verzióval, nem lesz pénzetek elválni sem és egy minimum lelkileg bántalmazó kapcsolatban kell leélnie mindenkinek az elkövetkező 20 évet.
De milyen választ vársz?
Normális házasságban ehhez nem kell győzködés, zsarolás és egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!