Hogyan győznétek meg a párotokat - egyáltalán "érdemes", szükséges-e győzködnöm őt a korai fejlesztéssel kapcsolatban?
Valahogy a férfiak ezt inkább a szőnyeg alá söprik!
Az én babámnak feszes a nyaka. Mivel nálunk is volt egy kis gond szülésnél, én már előre számítottam rá,hogy lehet gond, bár a kórházban azt mondták nincs és nem is lesz!
Ahogy hazaértünk én már mondogattam a férjemnek,hogy a keresztlányom anno már ennyi idősen sokkal jobban tartotta a fejét. Mondta,hogy csak beképzelem, meg nincs semmi gond.
Aztán a háziorvos is megerősítette,hogy valóban van egy kis gond a nyakával. Elvittük Dévényeshez, aki szintén mondta,hogy van! Akkor kezdte el a párom is felfogni.
De jártunk már így megfázásnál is. Mondtam,hogy szörcsög egy kicsit a baba, meg többet köhög. Arra is azt mondta,hogy ő nem hallja, nincs baja. Aztán persze kiderült,hogy meg van fázva.
Szóval mi járunk magán úton Dévényre. Nagyon sokat segít a fiamnak. Örülök,hogy működött a megérzésem és már nagyon korán, 5 hetesen elkezdtük a fejlesztést!
Én azt mondom,hogy ne várj senkire, mert már így is elég nagy a babád, vidd minél hamarabb Dévényeshez.
Kompromisszumot kötnék.Megmondanám neki, hogy hordjuk 1 hónapig, ha látjuk, hogy semmi extra változás, akkor hagyjuk. Így is nyernél egy havi tornát:-)))
Plusz azzal érvelnék, hogyha megszületik a tesó még nehezebb lesz tornára hordani a nagyot, és ezt most kell helyre tenni.
Nem bántani akarom a férjed, de ő nem furcsálja,hogy egy egy éves gyerek még nem ül?
Van,aki ilyenkor már jár! Vagy nincs senki ismerős a közeletekben, akinek van kisgyereke?
Az én férjemnek sem volt fogalma arról előtte,hogy mit csinál egy baba, de amióta meg van a fiunk tudja, hogy kb. mikor kezdenek forogni, mászni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!