Hány cumisüveget vettetek a babátoknak, mennyit szükséges venni? Érdemes többet, vagy elég 1-2-3 db-ot venni?
Készülünk venni, de nem tudjuk, érdemes-e többet venni, mondjuk minden méretből kettőt?
Mik a tapasztalatok?
Addig egyet sem vegyél, amíg nem tudod, hogy tudsz e szoptatni...Jó max egyet, olyan fejjel, ami 0-3 hós.
Én megvettem egy egész aventos készletet, kb 6 db, ilyen-olyan tartozékokkal, és kár volt, mert kisfiam nem ismeri a cumisüveget, és a cumit sem!/hála Istennek/Most 7 hós és egyből csőrös pohárból adtunk neki inni.
Első vagyok
Nekem kellett vinni a kórházba is,abból adták neki a cukros vizet, éjjel abba kellett fejni. Meg vizet is abból ivott utána.
Egyet vettem, 7 hós volt a lányom, mikor kibontottam a csomagolásából, hogy vizet adjak neki belőle.
Második gyereknél már rutinosabb voltam, nem vettem egyet sem, eddig nem kellett, 2,5 hónapos.
Ne vegyél előre, tök felesleges, ha meg kell, akkor gyorsan vesztek egyet bárhol.
Tommee Tippee cumisüveget vettem 1 db-ot, 3 hetesen már kellett, úgyhogy jó, hogy volt nem kellett rohangálni érte.
Vegyél 1 db-ot és majd, ha esetleg több kell, majd veszel még. De mi csak 2 db-ot vettünk, a cumi részét cseréltük mindig nagyobb lyukúra. Az egyik volt a tápszeres, a másik a vizes cumisüveg.
Azt bírom, hogy így írják az én babám nem is ismerte a cumisüveget, már ismerőstől is hallottam, de az nem biztos, hogy a következő babája nem fogja ismerni.
Ha az anyukának nincsen elég teje, akkor muszáj használni, mert én próbáltam pohárból és kanállal, de nagyon sok levegőt nyelt úgy, úgyhogy maradunk a cumisüvegnél és a lányom 8 hónapos koráig szopott is, úgyhogy nem szokott le róla.
Ja és a cumit nem szereti.
Én két üveget vettem a nagylányom születése előtt. Végül is nem volt teljesen felesleges, mert eleinte kb. egy hónapig fejtem, és abban tette a hűtőbe, míg a fagyasztóba nem került (onnan pedig a lefolyóba, mert egy évesen is még szopizott). A 2. és 3. gyereknél pedig egyáltalán nem használtam cumisüveget.
Előre 1-2 db-nál többet nem vennék, azt sem biztos, hogy használni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!