Hány cumisüveget vettetek a babátoknak, mennyit szükséges venni? Érdemes többet, vagy elég 1-2-3 db-ot venni?
Készülünk venni, de nem tudjuk, érdemes-e többet venni, mondjuk minden méretből kettőt?
Mik a tapasztalatok?
Ha szoptatsz, akkór jó eséllyel egy se kell. Ha fejed neki vagy tápszeres lesz, az meg majd kiderül a szülés után.
Én fejem neki, 3 db 260 milis üveg elég. (Avent)
És még valami. A cumi formája nagyon fontos a baba arcizmainak fejlődése szempontjából. Minél szélesebb a cumi alapja, minél nagyobbra kell hozzá nyitnia a babának a száját, annál jobb. A Tommee Tippee ilyen szempontból a legjobb választás, azt hiszem.
Én vettem egy Avent csomagot, biztos ami tuti. Két kicsi (125 ml) és két nagy (260 ml) volt benne cumifejekkel együtt.
Sajnos kellett, úgyhogy még vettem két kicsit, aztán ahogy nőtt a gyermek, egyre több tápit ivott, vettem még egy nagyot - most már csak a három nagy üveget használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!