Szükséges e ügyeletre menni, vagy elég holnap reggelig a tüneti kezelés, ha 1 éves kislányomnak vizes orrfolyása van, felszökött a láza a popsijában mérve 39,4-re?
Kapott lázcsillapítót,szívom a nóziját gyakran,kapott orrcseppet.
Inni sem cumisüvegből ,sem pohárból nem hajlandó,gyógyszeradagoló kiskanállal erőltettem belé néhány kortyot,ezt folymatosan erőltetem,de még így is nagyon kevés az amennyit ivott.
Én vinném mindenképpen az ügyeletre azért, mert nem iszik. Ez nagyon veszélyes! :-(( A láza is magas, de főleg az a gáz, hogy nem pótolja a folyadékot. :-(
Jobbulást nektek!
én is csak azért vinném be mert nem iszik és ha lázas akkor nagyon könnyen kiszáradhat :(((
jobbulást!!!
Én nem vinném be.
Reggel úgyis mehetsz orvoshoz, a láza levonva 38.9.
Sajnos nekem az a tapasztalatom (egyszer hívtam ki az ügyeletet, de akkor a fiamnak 40.5 volt popsiban mérve), hogy tojnak az ember fejére és inkább ártanak, mint használnak.
Felírt antibiotikumot, jól leszidott és elment.
Másnap elmentünk a háziorvoshoz, azt mondta, nehogy adjam amit felírtak este, csillapítsam a lázát és itassam).
Csak akkor vinném be, ha tényleg nagyon nem iszik, ha már óránként megvan az 1-2 korty, akkor nem.
De ha Téged megnyugtat(ott), akkor az a helyes megoldás Nektek.
Remélem minden rendben. :)
Sziasztok!
Az ügyeletre már mi is mentünk régebben 40 fokos lázzal,csúnyán néztek ránk,azt mondták,hogy nincsen semmi baj,aztán másnap fel kellett szúrni a fülecskéit,mert már majdnem magától perforáltak a dobhártyái.
Átvészeltük az éjszakát,sírt nagyon mikor felébredt 1 óra felé hajnalban,megfeszítve magát éjszaka,pedig kapott fájdalom és lázcsillapítót,inni kínkeservesen a kiskanállal erőltetve ivott azért egy keveset.
Reggel elmentünk az orvoshoz,piros a torka,kapott antibiotikumot,mivel mind a kettő fülecskéjében grommet van és nehogy ismét a fülére húzodjon a gyulladás,már 2 X szúrták fel mindkét fülét régebben,ezért aggódtam,hogy most is azzal is baj van és azért sírt annyira a fájdalomtól,de szerencsére a helyükön vannak a grommetek és nem látszik váladék sem.
Mióta hazaértünk ,evett egy kevés pudingot,ivott egy kevés teát,megkapta az antibiotikumot,orrcseppet,fájdalomcsillapítót.
Köszönöm a tanácsaitokat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!