Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan győznétek meg a pártok...

Nagyné85 kérdése:

Hogyan győznétek meg a pártok hogy vállaljon babát?

Figyelt kérdés
Amikor összeismerkedtem a párommal megbeszéltek, hogy majd 2 babát szeretnénk. Egy már meg is van. Mostanában a párom azt mondja, hogy neki elég ez az egy még sok is, pedig tudom hogy vágyik rá, mert mondta néhány beszélgetés alkalmával. Ennek ellenére mégis ezt mondja. Én nagyon csalódott vagyok. Én még vágyom babára és tudom hogy ő is mert elismerte Amikor beszélgettünk róla. Ennek ellenére mégis ezt mondja. Ti mivel győznétek meg hogy hallgasson a belső vágyaira és vállalja be a babát? Én már mondtam mindent mégsem meri bevállalni. Kifogytam az indokokból de közben meg majd belegebedek annyira vágyom rá. De feladni még nem fogom.
2024. márc. 30. 21:21
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
89%

Azon kívül, hogy beszélgettek róla és elmondod te mit érzel ezzel kapcsolatban és mennyire szeretnéd, nem sokat tehetsz.

Én pl pont a másik oldalon vagyok. Most várom az első közös babánkat (van már 2 gyerekem az előző házasságomból) és a férjem már most sokszor mondja, hogy ő hamar szeretne majd mégegyet, hogy legyen kivel úgy "összenőnie" a babánknak mint a két nagynak egymással. Én viszont most éppen 5 hónapos terhesen 37 évesen nem érzem azt, hogy ezt végig akarom újból csinálni. Szerencsére megérti az én érveimet, illetve fontos neki a testi-lelki egészségem így abban maradtunk, hogy a kicsi fél éves korában majd visszatérünk a dologra de vszeg nem vállalok be mégegyet.

Ha én tennék fel erről egy kérdést mit válaszolnál? Hogy szüljél neki majd gyorsan mégegyet, hiszen úgy szeretné és megérdemli?

2024. márc. 31. 08:50
 32/47 anonim ***** válasza:
85%
Erre nincs megfelelő válasz. Senkit nem lehet rávenni olyan dologra, amit nem szeretne. Ha mégis, akkor annak nem lesz jó vége. Amúgy meg ha annyira szeretne második gyereket, nem hezitálna ezen.
2024. márc. 31. 09:43
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk egy ideig fordítva volt. Az első gyermekem nehezen született meg császárral, utána a felépülés is Sz*R volt, na én akkor mondtam, hogy soha többet nem szülök, hiába imádom a gyerekem. Nekem az nagy trauma volt, pedig először mi is 2 gyereket terveztünk. A férjem a szülés után rögtön is mondta, hogy szeretne minimum még egyet, akkor én elmondtam neki őszintén, hogy én már inkább a nem felé hajlok...megbeszéltük, megértette. Eltelt pár hónap, most már azt mondom, egyszer majd TALAN újra vegigcsinalnam, mert fiatal vagyok, és vágyom még egy gyermekre. :) de majd az idő eldönti, normális házasságban senki semmit nem erőltet rá a másikra.
2024. márc. 31. 12:27
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

"tudom hogy legbelül mit szeretne csak fél."

Érdekes, a zaklatók is mindig ezzel védekeznek... ők tudják, hogy a másik is imádja őket és velük akar élni, csak fél...

"hallgasson a belső vágyaira" - azokra hallgat, azért mondja, hogy elég egy gyerek.

2024. márc. 31. 15:51
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, oké. Ha egyedül maradsz, van hol laknod és el tudod tartani a két gyereket anélkül hogy bárki nyakára költöznétek?
2024. márc. 31. 16:05
 36/47 anonim ***** válasza:
0%
Önkritika önismeret helyett önzés . Lemaradtál , ez a kor sem ideális már 1 utódra sem . Egyben a nagyszülei is vagytok neki . 30 év már kockazatos , de a tv hirességek Jakupcsek példa stb végletes kóros idiotizmus nyer .
2024. márc. 31. 17:06
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

36-os, mintha régen nem szültek volna egy csomóan 40 környékén... csak nem az első gyereket így nem volt ez téma. De apukámat is 39 évesen szülte nagyanyám, az anyai mamám is szült 38 évesen még. Hol volt még akkor "Jakupcsek és társai"?

Itt nem ez a kérdés hanem, hogy a kérdező szeretne mégegy gyereket a férje pedig nem.

2024. márc. 31. 18:55
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

37-est megerősítem: anyai nagymamám, egyszerű falusi parasztasszony, 40 évesen szülte negyedik gyermekét.

Tehát régen is szültek 40 évesen, csak nem az elsőt, hanem a sokadikat.

2024. márc. 31. 19:17
 39/47 A kérdező kommentje:
Na jó most már mindenki hagyja ezt. Én már eldöntöttem, ha magától felhozza a témát akkor jó, de ha nem nem hozom fel én sem és inkább megpróbálom elfelejteni és elnyomni magamban ezt az egészet. Inkább elfelejtem minthogy folyton ideges legyek vagy hogy a férjem emiatt elveszítsem.
2024. márc. 31. 22:48
 40/47 anonim ***** válasza:
83%
#39: alakulunk, már egyet léptél, már csak azt kellene feldolgozni, hogy nem vagy áldozat és nem szívességet teszel ezzel
2024. ápr. 1. 07:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!