Lemondhatok végleg a gyerektémáról?
Figyelt kérdés
40 éves vagyok,munkám nincs,kapcsolatom sem. Hogy lehet beletörődni hogy már nem lesz gyerekem amikor mindig szerettem volna?márc. 22. 09:31
31/36 anonim válasza:
30-as, nem egy anyuka írta már itt, hogy kórházba került a nemalvás okozta idegösszeroppanás miatt. 🙃🫠
32/36 anonim válasza:
31# és ha valaki öngyilkos lesz, mert sose lehet gyereke, vagy amiatt lesz "csak" depressziós pl? Okoska.
33/36 anonim válasza:
31 én még életemben nem hallottam ilyenről, amúgy meg itt hajlamosak túlzásba esni. Amúgy ha logikusan belegondolsz teljes képtelenség, hogy egy gyerek 1 éves koráig 0-24ben ne aludjon, mert azt ő sem élné túl
34/36 anonim válasza:
33-as, hát nem tudom, de itt amúgy a legtöbb anyuka a saját gyerekét hibáztatja és leírja mindenféle kis szörnyetegnek a nemalvás miatt, holott a gyerek nem azért ébreszti fel az anyját, hogy szivassa.
Az ilyenek nem tudom miért vállalnak gyereket amúgy.
35/36 anonim válasza:
34 ez pontosan így van, egyébként meg tudatosan rá lehet szoktatni az éjszakai alvásra, magától nyilván nem fog
36/36 anonim válasza:
40-45 körül is szülnek még. Szerintem még nem kell lemondanod róla. Keress munkát, és járj el ide-oda, sport, kiállítások, társas utazások és kirándulások, barátnőkkel séta kávé stb. Sokan ismerkednek társkeresőkön is a korosztályodból is. Lehet olyan valakit könnyebben találsz, akinek van már gyermeke de elvált és szeretne még. Sokan munkahelyen ismerik meg a párjukat (pl.én is a férjemet). Amúgy én ismerek olyan nőt aki nagyon szeretett volna gyereket mindig, de a magánélete nem úgy alakult, hogy párkapcsolatban vállaljon. Mégis szült egy gyereket, és sosem mondott semmit ismerősi körben, csak annyit, hogy nagyon szeretett volna ezért vállalt egyedül. Szóval ez is lehet egy opció, ha be mered vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!