Hogyan állítsam le a feleségem a gyerektémáról?
Figyelt kérdés
Egy éve próbálkozunk, eddig sikertelenül. Nem stresszelünk erre rá, viszont neki is, nekem is vannak problémáim, ami sok stresszt szül (nekem anyukámékkal, neki a munkahellyel, nemsokára esedékes lesz a váltás neki).
Viszont a feleségem kezd rátapadni a kisgyerekesekre: kényszeresen akar nekik segíteni pelenkázni, nézi, lesi a trükköket, praktikákat, sír a kocsiban, mikor elmegyünk, stb.
Idegenekkel is szóna elegyedik a gyerektémáról.
2022. aug. 26. 17:07
1/10 anonim válasza:
Nem ártana neki pszichológus, ezek szerint ő kifejezetten stresszel ezen. Illetve 1 év után érdemes lenne elkezdeni mindkettőtök kivizsgálását.
2/10 anonim válasza:
Nem leállítani kell, hanem utána járni, hogy van-e vmi gond. Már ha te is szeretnél gyereket.
3/10 anonim válasza:
Orvoshoz kellene menni, ha egy éve nem jön össze. Előbb neked, mert 50%-ban a férfiaknál szokott probléma lenni és az a gyorsabb és egyszerűbb vizsgálat.
4/10 anonim válasza:
Mindenféleképp az orvost ajánlom. Pszihológust is.
5/10 anonim válasza:
Bocs de közösen tervezitek,próbálkoztok...a feleséged már sír,te meg le akarod állítani? Miért nem mész el andrologushoz? Utána ha veled minden rendben,mehet ő a vizsgálatokra. Ha bármi szervi dolog van akkor pedig belevágni a lombikba...vagy ha te ezt nem akarod inkább leállítanád őt,akkor legyél őszinte 🙄
6/10 anonim válasza:
5-ös, nem a gyerekvállalásról akarja leállítani, hanem az a rágörcsölésről, és hogy erről szóljon csak az életük. Én láttam már házasságot tönkremenni emiatt. A férj is akart gyereket, de a feleség már megszállott lett, csak erről szólt minden, vetélések után pokol volt az élet, meg akkor is, ha másnak összejött a környezetükben. Szerintem ezt szeretné elkerülni.
7/10 anonim válasza:
sürgősen szerezz egy pszichológust és vonszold el hozzá valahogy a nőt, mert ahogy hatos is írja, amikor valakiből kijön az ősanya és átmegy ilyen "szülés mindenek felett" diktátorba, akkor igazából már csak a válás marad normális embernek...
8/10 anonim válasza:
miért kellene pszichológus? elég lenne ha esténként beszélgetnének és a férj is proaktívan állna a témához. már ha ő is szeretne gyereket.
9/10 anonim válasza:
Mindenféleképp egy pszihológust keressetek, mert ez csak rosszabb lesz és a feleséged is teljesen bele fog betegedni.
10/10 anonim válasza:
Szegényt azért sajnálom. Mostohaanyám a sikertelen lombik után ugyanilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!