Érezte más is úgy hogy egy bizonyos életkorában már nehezebb a terhesség meg úgy egyáltalán a gyerektéma mint korábban?
Figyelt kérdés
Nem tudom, én vagyok "tápos" vagy mi történt, de harmadik babát várom 33 éves vagyok és mint egy öregasszony úgy érzem magam, az első két gyereknél is volt kis rosszullét álmosság de most valami félelmetesen rossz volt, emésztési gondok, aztán görcsölgetés, középidőben vagyok de a szokásos könnyebbedés helyett nem érzem magam jobban.
Alig bírom a gyerekkel tenni venni a dolgomat. Megöregedtem? :)
2013. márc. 26. 19:59
1/2 A kérdező kommentje:
Lemaradt hogy huszonévesen szültem az első 2-t (25 és 29) és most is úgy voltunk hogy várunk legalább míg a középső is ovis lesz hogy könnyebb legyen és mivel fitten flottul ment az első 2 terhesség, szülés így úgy gondoltam ez is úgy fog. Kicsit aggódva gondolok a szülésre meg utána a gyerekágyra stb.
2013. márc. 26. 20:01
2/2 anonim válasza:
Szia!Nem öreg vagy,inkább fáradt már!Előző terhességeknél csak többet tudtál pihenni .Én is ugyanezt érzem,5.bababával!Relax :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!