Lemondhatok végleg a gyerektémáról?
Figyelt kérdés
40 éves vagyok,munkám nincs,kapcsolatom sem. Hogy lehet beletörődni hogy már nem lesz gyerekem amikor mindig szerettem volna?márc. 22. 09:31
11/36 A kérdező kommentje:
Abba kell beletörődni hogy nem lett gyerekem hiába szerettem volna.
márc. 22. 13:22
12/36 anonim válasza:
Szerencsés vagy, sok gyerekes irigykedik rád, aki megbánta és elrontotta az életét a gyerekkel. Nem csak öröm és boldogság, rengeteg nehézség is. Én nem bánnám a helyedben, elfogadnám és keresnék másik célt az életemben, annyi szuper dolog van, amivel le lehet foglalni magad. Nekem pl sose kéne gyerek, nem is vágyok rá. Persze így könnyű, mint neked elfogadni, aki vágytál rá. De ne sokat őrlödj ezen, foglalkozz más dolgokkal. Amúgy gyerekekkel még mindig foglalkozhatsz, pl lehetsz baby sitter, rokonok gyerekeit vigyázhatsz stb. Lehet akkor el is menne a kedved a dologtól és rájönnél, hogy igazából szerencsés vagy, hogy nap végén visszaadhatod.
13/36 anonim válasza:
hogy hogy nincs munkåd ? illetve dolgoz gyerekek közt .
14/36 anonim válasza:
Abba kell beletörődni hogy nem lett gyerekem hiába szerettem volna.
Igen, erre írtam hogy nem tegnapról mára lettél 40 éves, lett volna időd ezen agyalni korábban is, meg úgy alakítani az életed
15/36 anonim válasza:
Egyedülállóként is lehet lombikprogramra jelentkezni.
16/36 anonim válasza:
"Abba kell beletörődni hogy nem lett gyerekem hiába szerettem volna"
Sokaknak nincs (nekem sem). Nem egy nagy tragédia.
Egyébként 40 évesen még nem temetném magam.
17/36 anonim válasza:
Temetni én sem, de első gyereket se vállalnék ilyen idősen 🤷🏼♀️
18/36 anonim válasza:
Menjetek már ezekkel a hulyesegekkel, hogy "nem tragédia", meg "gondolj a sok hisztis gyerekre", stb..ez NEM segítség, a kérdezőt K*ra nem érdekli, hogy ki az, aki nem is akar gyereket, ezért persze, hogy nem tragédia neki, hogy nincs, ez NEM segítség...akik nem bíztatják ilyen témában a kérdezőt, inkább ne is írjanak semmit, empátia nélküli Balf*szok
19/36 anonim válasza:
Hat mondjuk 10 evvel ezelott is eszedbe juthatott volna.
Mibol lesz? Eltart valaki ?
Meg szulhetsz siman jopar evig, de bele kene huznod, nem nevtelen forumon sirankozva./
20/36 anonim válasza:
Valószínűleg szerette volna hamarabb is, hogy legyen gyereke, csak nem volt kinek szülni, nem mindenki olyan szerencsés, hogy hamar megtalálja a párját, sőt, valaki sajnos sosem találja meg. +Gondolom, a munkáját sem jokedvebol vesztette el. Szóval elég parasztság ilyeneket írni, hogy "gondolkozhattal volna hamarabb"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!