Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki nem akart...

Van itt olyan aki nem akart gyereket és mégis lett neki?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, inkább több bennem a negatív érzés, mint a pozitív gyerekvállalás kapcsán, sajnos a gyerekeket se szeretem, félek a szüléstől, és képtelen vagyok magamat anyaként elképzelni. Tisztelem azokat akik szeretnek és van gyerekük, egyszerűen én vagyok ilyen. Összejöttem valakivel, randink elején én ezt mondtam is neki. Nagyon egymásba szerettünk és nem akart emiatt elhagyni. 5 éve vagyunk együtt és eljegyzett. Felhoztam neki a témát és kérdezte, hogy egy gyerekhez mit szólnék. Az a baj nem tudom. Csodálatos férfi, csodálatos apa lenne, de én magamban nem bízok. Azért érdekel, hogy van itt valaki aki ezen átesett, megváltozott a gyereke iránt az érzése,hisz biztosan más ha a sajátodról van szó. Nagyon félek tőle, hogy utálni fogom az anyaságot, és nagyon félek, hogy idegesíteni fog a gyerek. Sose tenném ezt egy élettel, ha ennek van kockázata. Ti hogy jártatok?
2023. dec. 26. 19:01
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem önzőség. Nem tudsz önző lenni azzal aki nem is létezik.
2023. dec. 31. 11:23
 32/34 A kérdező kommentje:
31-es de ezt kapom. Én elhiszem, hogy valakinek ez a célja az életben a gyerek, szerintem szép dolog. De ha én meg nem ezt érzem miért kockaztassak...
2023. dec. 31. 11:30
 33/34 anonim ***** válasza:

Na akkor örülök hogy ezt sikerült megszülni (*ba-dum-tss*).

Élvezzétek az életet és hogy megtaláltátok egymást.🙂

2023. dec. 31. 11:51
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem is értem ezt ki tartja önzőnek. Ebben konkrétan 0 önzőség van...
2023. dec. 31. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!