Akinek nincs gyereke miért nincs? Kifutott az időből, vagy egyáltalán nem is akart? Ha mégis vállalt 45 fölött is bevállalta az elsőt?
Ha nem akart szülni miért nem? Megbántad a döntést később?
Aki kifutott az időből, milyen okból?
Én most vagyok 45 éves. (A férjemmel minden rendben, igaz 2. házasság.) Kb 7 éve próbálok teherbe esni, sajnos sikertelenül. Volt 2 vetélésem. Nagyon szeretnék babát, de néha olyan "öregnek" érzem már magam.Nincs még gyerekem, úgy gondoltam hogy ráérek 35 után ezen gondolkodni, mert addig nem is akartam, most már nagyon szeretnék.
A lombikot is próbáltátok? Van távoli ismerősöm, aki 44 évesen szülte az elsőt.
Egyik nagynéném sajnos nem tudott teherbe esni, de ennek ellenére teljes és boldog élete volt. Sok keresztgyereke imádta, rengeteget utazott, millió barátja volt, szerették. Végül 83 évet élt, de a temetésén nagyobb tömeg volt, mint a nagycsaládos sok-unokás testvéréén.
(Amúgy itt a gyakorin ne várj túl sok együttérzést a hozzászólóktól. Vagy leszólnak, hogy biztos egy karrierista egoista nő vagy, vagy lebeszélnek azzal az indokkal, hogy már ne szülj, mert jaj, de idős leszel a gyerek ballagásán. Nehogy idegesítsd magad az ilyen beszólogatók miatt.)
En nem vagyok ebben a helyzetben, de van ket barátnőm aki igen. Az egyik egyedülálló, futó kapcsolatai vannak, 40 eves lesz. O szerintem tul magasra tette a mércét a férfiakat illetően, jol nezzen ki, sok pénze legyen, es okos, humoros. De az ilyennek meg o nem kell, vagy csak egy alkalomra. Most meg mar a szépsége is kopik, hogy kifogjon egy ilyet. Persze gyereket szeretne, mindig is szeretett volna, de ahogy o fogalmazott, egy senki luzernek nem fog szülni. Lassan kezdi belátni, hogy mindig is egyedul lesz, gyerektelenul, habár még egy időben azt is kitalálta, hogy csak ugy teherbe esik valakitől es egyedul neveli fel.
A masik barátnőm 44 evesen szült. Rengeteget próbálkoztak, végül lombikbaba lett. O nagyon boldog most, nem érdekli a kora, mert mar nagyon rég ota akartak ezt a babát.
Köszönöm a válaszokat.
Igen volt lombik, sajna csak 1x, mert aztán anyagilag olyan helyzetbe kerültünk hogy nem tudtuk fizetni a gyógyszereket.
Most lendülnénk neki újra. Igazából megtapadással vannak problémák.
Kérdezd meg a nőgyógyászod, szedhetsz-e nagy dózisban E vitamint. Meggyőződésem, hogy nekem az segített a beágyazódásban. 400 mg/ nap adagot szedtem
37 évesen spontán lettem terhes (előtte 8 évig nem), bár én nem mertem magam alávetni a petefészek stimulációnak eü kockázat miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!