Szerintetek lehetek jó szülő és jó ember ha szexuális/párkapcsolati értelemben nem vagyok normális, de minden mas szempontbol igen?
Meg kicsi a lányom már most is kérdez a múltról néha még persze lehet szépeket mondani .
De az a baj ha nagyobb lesz elég lesz pusztán tudnia az anyja születési dátumát hogy raebredjen apa és anya messze nem volt szent.
Az hogy 14 évesen szültek valakit egy olyan közegben ahol ez nem volt szokás nem fog benne kérdéseket felvetni?
Ha vele rendes voltam neveltem kitartottam vegig mellette .es a munkámban is megbízható terhelheto felelősségteljes ember vagyok.
Akor szerintetek szemet lehet hunyni el lehet felejteni a rossz dolgokat?sok jó tett, kitartás,feloldoz a bűnök alól?
69# amúgy van olyan pillanat amikor kívánom szexuálisan az idősebb nőket. Havi párszor elofordul a nagyon időseket is .de ez csak szexuálisan igaz .
Nekem a legtöbb pedo val ellentétben nem a szexel van bajom ugyan úgy tudok felnott nőkkel is szexelni nekem a parkapcsolatokkal van problémám.
Egy gyerekhez/fiatalhoz tudok kotodni felnothoz nem.
Na, ha neked 90-nél több az IQ-d mostantól eljárok futni, esküszöm.
Nem ez az eredeti neve.
A büntető jog szerint amerikában 21 év alattival bűn, elmondtuk, hogy Magyarországon csak a kisebbség és az ilyen aberrált ✨efebofil✨ fejesek miatt született meg ez a törvény.
Az óbudai esetben NEM tanár volt, hanem egy pedagógiai asszisztens,
kurvára más a kettő. A pedagógiai asszisztensnek egy érettségije van és egy szakmája, arra sem vette a fáradtságot, hogy több évig tanuljon mielőtt diákokra veri.
97%volt az IQ m 10 évesen gondolom nem változott.
Gyerekpszihologushoz jártam anno mert voltak fura dolgaim ott mérték
Később diszgráfiam is lett de le érettségiztem.
Enis simán mehetem volna pedagógiai asszisztensnek.
Alt suliban vagy inkább kozepsuliban vagy táborozások alatt simán lehetett volna csajokra ranyomulni ez a korosztaly egykis testi kontakt után simán odaadja magát. Főleg ha már nem szüzek.
De értitek én nem ebbe az irányba indultam nekem csak 1 lány kellet aki szül nekem gyereket és utána egy kis külön zart családunk lesz
mehetem volna arra is hogy haremet tartsak a tini csajokbol csak nem így döntöttem.
Kisgyerekeknek gyakran túlbecsülik, nem stabil szám. Töltsd csak ki azt a tesztet, amit linkeltem, majd megmutatja, írni nem kell hozzá. Ha enyhe értelmi sérült vagy, simán megmagyarázná, miért a szintedhez vonzódsz, és miért nem érted, hogy "gonosz vagy". Értelmi problémáknál az érzelmek is alulműködnek, mindent megmagyarázna.. egyébként a 97 kifejezetten alacsony, főleg ha valami cuki felülpontozós szakemberhez kerültél. Általában az alacsonyabb pontszámokat igyekeznek felhúzni, hogy ne kelljen kisegítőbe járnia a gyereknek. Ha mellé még diszes is vagy.. lehet nem is disz, hanem csak az alacsonyabb iq mutatkozik meg így. Jó lenne hinni abban, hogy nincsenek olyan emberek, mint te, csak az értelmi sérülés mutatkozik meg így..
Nyugodtan töltsd ki, kb 10-15 perc és nagyon korrekten mér, nekem mindig ugyanazt mutatja 10 év különbséggel is.
Kitoltotem 109% lett igaz néha tippelni kellet 2 perc válasz idő kicsit kevés.
Azt írja az emberek 72% nal nagyobb az innteligenciam
Szóval 10 éves önmagamhoz képest volt haladás.
Nem vagyok buta amit kiterveltem meg is szereztem az eletben. Munkavalasztasnal is kezdetben szét guriztem magam mert valóban gyári melós voltam aztán később állami cégeknek helyezkedtem el mert tudtam hogy ott fele annyit kell dolgozni aztán beiskolaztak több dologra is mert láttak a lojalitast és hogy nem megyek sehova .
Aztán most így vegulis melós vagyok műszakba járok meg mindig de tulajdonképpen semmi fizikai munkám nincs és a fizum is jobb .
Tulajdonképpen keresek havi 400 e netto de filmet sorozatokat nézek 8 órás munkából 7 40 percet kb 20 percnyi munkám van.
Tudom nem nagy karrier de még mindig van aki szetdolgoza magát ennyi pénzért is.
Párkereses ugyan ez sokan szét streszelik magukat rajta hogy nem találnak egy olyan nőt se vagy férfit aki családot alapítana.
Én meg elsőre megcsinaltam az én szabályaim szerint .úgy hogy igazából semmim se volt .
Fosulira nem mentem, karriert nem tudok építeni,a generaciom meg lakást úgyse tud venni maximum orokolni.
Úgy érzem lehetosegeimbol kihoztam a maximumot.
Érzelmi intelligenciam nincs valóban az gyenge.
De próbálkozom tudatosan fejleszteni ezért is fontos hogy lássam milyen vagyok .
Amúgy meg azzon is sokat tűnődöm mint szülő jó szülő e vagyok ?
Sok megjegyzest kaptam anno hogy miért nem én nevelem teljesen egyedül a gyerekem miért vonom be a szüleimet?
Már azoktol akik nem ismerik full a sztorit.
Mert igazából lehetett volna olyan munkát keresnem és szükosen de meg tudnánk élni..
Egyedül is lehetnénk.
De úgy véltem jobb helyen van szuleimnel anyám egy rendszereto szabalykoveto nő teljesen jól pótolja az anyját. Én meg minden nap látom és vegulis ott vagyok neki.
Szerintetek jó döntést hoztam ? Vagy a nagy problémáim mellet is kotelesegem lett volna egyedül nevelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!