Szerintetek lehetek jó szülő és jó ember ha szexuális/párkapcsolati értelemben nem vagyok normális, de minden mas szempontbol igen?
Meg kicsi a lányom már most is kérdez a múltról néha még persze lehet szépeket mondani .
De az a baj ha nagyobb lesz elég lesz pusztán tudnia az anyja születési dátumát hogy raebredjen apa és anya messze nem volt szent.
Az hogy 14 évesen szültek valakit egy olyan közegben ahol ez nem volt szokás nem fog benne kérdéseket felvetni?
Ha vele rendes voltam neveltem kitartottam vegig mellette .es a munkámban is megbízható terhelheto felelősségteljes ember vagyok.
Akor szerintetek szemet lehet hunyni el lehet felejteni a rossz dolgokat?sok jó tett, kitartás,feloldoz a bűnök alól?
26# van benne igazság hogy el kéne mennem.
De az nem változtatna semmit ha más országba mennek .
Az a terv hogy majd idővel veszek valami isten háta mögötti telket 1 2 napelemmet telo toltesre esetleg
Megtermelem a kajam aztán kész igazából nekem semmire nincs igazából szükségem csak vízre és kajára amúgy is szeretek természetben lenni.
Simán tudnék ilyen modern kori remete lenni és még elveznem is.
Csak még nem most .5 10 év múlva halálig.
Vannak érdekes gondolatok szóval szerintetek erkölcsileg halad az emberiség?
Szerintetek az emberek többsége olyan hogy gondol másokra?
Én azt lattom mindenki full önző csak tagadják vagy követik a falka szellemet.+bele bújnak a telefonjukba mert nemtudnak magukkal mit kezdeni ki vann uresedve a világ.
19 éves koromig kb betartottam a szabályokat nem ismerkedtem fiatalabakkal csak suli után mikor elkezdtem muszakban dolgozni jöttem rá mennyire üres és értelmetlen az egész létezés így, és akor már eltertem a "normális erkolcstol " és igazam volt vegulis semmim se lett volna soha ha nem szegem meg a tarsadalmi szabályokat .lehet hogy utána később elbuktam sok mindent lehet idővel meg börtönbe kerülök megvernek stb de akor az a pár év normalis élet se lett volna.
4 év rendes párkapcsolat és eddig 5 év gyerekneveles és a szeretett amit a gyerektol kaptam
És a szerelem és szex amit anyjától
boven megerte volna azt is hogy börtönbe jussak.
Egyszer élünk úgy akarok meghalni hogy megprobaltam mindent hogy boldogságban éljek nyilván nemtudtam hogy elhagy exem de még kellet próbálni.
Csak ugye minket
Jó lehet önző ember vagyok de ilyen elethelyzetben hogy ott vagytok teljesen egyedül szenvedtetek egész addigi gyerek eletetekben.mert senkivel nemtudtok kijoni igazán mert mások vagytok.
És erzitek hogy vége lehet ennek lehet csaladotok kitorhettek az elszigeteltsegbol nem döntenek most se máshogy.
Alternatíva az lett volna hogy egyedül maradok és akor meg ezt gyermek nélkül nem bírtam elviselni ongyilkosagon gondolkodtam akor .
Most már teljesen más ember vagyok elmúlt azzonal ez a szelekciós szenvedés és hirtelen nem volt rossz az élet volt értelme hazamenni .
Modern társadalmilag értem hogy bun mert hiszitek hogy minden nő 18 éves korig tanul aztan dolgozik utána 30 éves korig szórakozik aztán beall a sorba és akor szül mikor anyagilag és mentálisan csúcson van.
Csak nekem nem adatott ilyen barátnő és akor is tudtam hogy nem lesz több ilyen lehetőségem.
Ha nem 14 lett volna a korhatar hanem 16 akor is meglepem valószínű a következményeivel együtt mert ezt kellet tennem.
Amúgy meg néha ti "normál erkolcsu emberek" vagytok a legkegyetlenebek legkozombosebbek.
Sok lánnyal beszélgettem olyan szülők és olyan elettortenetek vannak amit ti else tudtok képzelni.egy burokban éltek és aki azon kívül van azt nem látjátok.
Van egy lány barátom aki nem barátnő mert nem akart az lenni atol meg jóban vagyunk nem gond nekem.szintén 14
Félig roma a csaj apja rendszeresen megveri állítólag legalábbis ezt meseli, meg a csaj is néha vagogatja az eret úgy ki van a sulitol és szuleitol
És akor kihez fordul? Ki ad neki lelki támogatást? Nyilván én mert mindenki leszarja magasról mert problémás lány.
Nagybátyám is problémás ember volt élete végén senki nem maradt vele gyerekei is elhanyagoltak gyógyszer és alkohol függő lett.en mégis megertettem öt és én beszélgettem vele mélyebben utoljára is.
Exem is problémás volt mert szegény volt mint a templom egere "normális" osztalytarsai rendszeresen zaklatak is ez miatt.
Öt is lesz.artak a szülei.nyilvan kihez fordulhatott?ki értette öt meg ?
És ertitek annyi ilyen ember van akinek van valami hibája és a normál társadalom nem foglalkozik vele mintha ruhes lenne .
De én még megerto tudok lenni mindenkivel és próbálom enyhíteni a szenvedesuket.
Szóval én itt is azt lattom hogy nem vagyok rossz ember .
Enis beteg vagyok de egyénileg erősebb ezért tudok segíteni más betegeken .
Egyrészt nagyon cuki és megértő lehetsz, hogy csak így kiteregeted egy állítólagos barátod szarjait - még ha csak anoniman teszed is ezt.
Alapvetően én empatikus vagyok az emberek felé. De egy olyan ember felé, aki kislányokat hálóz be, és tudja, hogy baj van vele, mégis próbálja megnyugtatni magát, hogy nincs vele semmi baj, ez természetes, nem kell segítség, stb... Nem, kurvára nem jófej, meg "empatikus". El lehet menni kezeltetni magad.
"Enis beteg vagyok de egyénileg erősebb ezért tudok segíteni más betegeken"
Nem. Konkrétan te senki nem vagy. Egy pszichológus például ha depressziós, addig nem kezelhet betegeket amíg nincs jobban. És ez csak átmeneti állapot, nem véletlenül nem lehetnek például szochiopaták pszichológusok. Az valójában nem segítség, hogy meghallgatod aztán adod alá a lovat, hogy jajj, igen, farcolgasd csak magad.
Remélem a lányod is talál majd tizenpárévesen egy ilyen aberráltat, mint te. Bár nem hiszem, hogy akár így felfognád a helyzet súlyát.
Az a baj, hogy te pont az ilyen sérült kis kamaszokat hálózod be. E nem segítessz, hanem kihasználod őket azzal, hogy sebeszhetőek.
Pont ezért vagy veszélyes.
Amúgy ez nem celtudatos.nem keresem a problémás lányokat de ők azok akikel komoly kommunikáció alakul ki. mivel a többi lánynak gondolom mivel társaságiak, ciki idősebbekel barátkozni.
ha full egészséges körülmények közül jött volna exem jogos lenne amit gondoltok .
De ha azt nézitek hogy ezzeket a lányokat magukra hagyják a szüleik nem foglalkozik velük senki, mert azért nem modellek értitek és egyénileg is problémások.
Úgy nézve én sok mindent adhatok nekik stabilitást.torodest és mivel felnott vagyok saját keresettel így a rossz szülőtol való kulonvalast.amit egy korabeli srác nem tudna megadni .
16 éves kortól van házasság és külön költözés joga .
De mint mondtam mi meg tudtok törvényesen oldani hogy 14 évesen már ne szüleivel éljen de ezt csak azért lehetett mert otthoni melyszegeny körülményei veszelyeztettek volna ot es a babat .nalam meg minden körülmény adott volt .
Ha nem szült volna esélye se lett volna kiszabadulni otthonról szerintem ő ezért vállalta.nem kenyszeritettem soha semmire.
Kivitem a nyomorbol aztán mikor felnőtt már volt lehetősége normális párt találni és otthagyott de nélkülem az se lett volna.
Szóval nem halozom be őket nincs bennem rossz szándék.sot sokszor sajnálom a "más" embereket akiknek pont a többség árt és sokszor teljesen ok nélkül.
😂🤦
No és itt látszik megint csak mennyire vagy beteg és nárcisztikus.
"Úgy nézve én sok mindent adhatok nekik stabilitást.torodest és mivel felnott vagyok saját keresettel így a rossz szülőtol való kulonvalast.amit egy korabeli srác nem tudna megadni ."
Nem. Egy tininek arra van szüksége, hogy egy korabelivel tapasztaljon, megismerve önmagát. Érzelmileg és korban is egy szinten legyenek, ne pedig kihasználja egy idősebb, és az ő kényekedve szerint alakítsa!
"Kivitem a nyomorbol aztán mikor felnőtt már volt lehetősége normális párt találni és otthagyott de nélkülem az se lett volna."
Cukrosbácsi effekt..
Te nem a megmentő vagy, hanem egy másik probléma.
Te nem ki vetted a nyomorból, hanem bele vitted egy másikba.
Oda ahova egy 14 évesnek se kellene gyerek fejjel akkora felelősséget vállalnia egy másik gyerekért!
Te el vetted a tinikorát. Az álmait, ami előrébb vitte volna.
Pontosan is csak azok a kis csajoknál vagy képes be vágodni, akik eleve problémásak, akik éhezik a szeretetet,figyelmet.
Egy teljesen egészséges normális háttérrel rendelkező tini ki röhögne, és megszólalna neki a vészcsengő.
Te egy ragadozó vagy, mint mindegyik pedo.
37# szerintem meg a szülei a hibasok hogy így alakult az élete ha nem én csinálom ezt vele akor egy roma srác később és ment volna anyaotthonba vagy ki tudja mert nem minden férfi olyan mint én hogy gondoskodik azokról akik hozzá tartoznak .
Helyesen úgy tudom leirni a kapcsolatunk olyan volt ő neken mintha nevelt lányom lenne extrákkal.
Jobban gondoskodtam róla mint a szülei jobban foglalkoztam vele,volt egy elég intenzív jó szexuális életünk is.
De nálam is megvolt az hogy az van amit én mondok mint az apjaeknal. Kellet hogy valaki irányítsa főleg mivel gyerekünk is volt.teljes mértékben én voltam a főnök. Nálam volt a kamaszkori lázadása.
Szóval olyan párkapcsolat volt ami alá fölé rendelt volt .
Ilyet manapság sehol se láttok ezért is nincs viszonyítási alapom.jo e voltam hozzá vagy nem.
Most már új párjával egyenlő.kozosen hozznak döntéseket stb .pont múltkor beszéltem vele kérdeztem milyen együtt?
És mondta hogy ezért sokkal jobb mint velem mert egyenlőnek érzi magát.
És hogy ő mikor velem volt nemtudta mi az a szerelem csak jó volt velem a szex és kedves voltam azt hitte az a szerelem.de nincs köztünk harag elég jóban vagyunk ő se érzi azt hogy kihasznaltam volna.
Ha lányommal csinálná ezt valaki nyilván enis isszonyat mérges lennék de mivel én nem hanyagolom el így aligha lesz ilyen .sok olyan lánnyal is beszelgetem akinek amúgy bejonnek az idősebbek de a szülei miatti tiszteletből nem ment bele.
Egy normális szülő gyerek kapcsolat mellet szerintem nincs ilyenre lehetőség és ez így van jól.
Helyesen úgy tudom leirni a kapcsolatunk olyan volt ő neken mintha nevelt lányom lenne extrákkal.
Jobban gondoskodtam róla mint a szülei jobban foglalkoztam vele,volt egy elég intenzív jó szexuális életünk is.
Megint csak másra mutogatsz, és próbálod a felelősséget lerázni magadról.
De nálam is megvolt az hogy az van amit én mondok mint az apjaeknal. Kellet hogy valaki irányítsa főleg mivel gyerekünk is volt.teljes mértékben én voltam a főnök. Nálam volt a kamaszkori lázadása.
Erről beszélek.
Te egy igazi nárcisztikus beteg fsz vagy. Te semmi mást nem akarsz, csak uralni, és olyanná formálni a másik kiforratlan személyiségét amilyennek te akarod.
Pont ezért nem tudsz korodbelivel kapcsolatot létesíteni, mert egy felnőtt nő se hagyná ezt neked. Azért kezdessz gyerekkel mert érzelmi és értelmi síkon is messze vagy egy felnőttől.
Te neked fogalmad sincs milyen egy normális felnőtt, kölcsönös szereteten és egyenrangú alapokon működő kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!