Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek jó szülő...

Szerintetek lehetek jó szülő és jó ember ha szexuális/párkapcsolati értelemben nem vagyok normális, de minden mas szempontbol igen?

Figyelt kérdés

Meg kicsi a lányom már most is kérdez a múltról néha még persze lehet szépeket mondani .

De az a baj ha nagyobb lesz elég lesz pusztán tudnia az anyja születési dátumát hogy raebredjen apa és anya messze nem volt szent.

Az hogy 14 évesen szültek valakit egy olyan közegben ahol ez nem volt szokás nem fog benne kérdéseket felvetni?

Ha vele rendes voltam neveltem kitartottam vegig mellette .es a munkámban is megbízható terhelheto felelősségteljes ember vagyok.

Akor szerintetek szemet lehet hunyni el lehet felejteni a rossz dolgokat?sok jó tett, kitartás,feloldoz a bűnök alól?

#kapcsolat #Normálitas
2023. dec. 15. 23:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 A kérdező kommentje:

Aki képes kihordani egy egészséges gyereket az meg gyereknek számít?

Amúgy meg akkor se az volt a célom hogy artsak neki.jo lehet egy önző po.s voltam de alapvetően csak családot akartam.

Szóval értitek más az olyan ember aki tudatosan ártani akar mert azt élvezi.

És más ha csak a célja közben okoz járulékos veszteséget amit nem akar .

2023. dec. 19. 18:22
 52/77 anonim ***** válasza:
100%

18. életév ❗❗ nem hiába van kitalálva, bár még ekkor sem felnőtt valaki, csak papíron..

Egy felnőtt nőnek is -aki tervezetten vállalt gyereket azzal akivel elkötelezte magát- traumatikus egy szülés, nemhogy egy tininek!

Még mindig nem fogod fel a tetteid súllyát!

2023. dec. 19. 18:47
 53/77 A kérdező kommentje:

52# szerencsére nem kellet kinyomnia megcsaszaroztak.

Mondjuk kíváncsi lettem volna képes e rá de így volt biztonságos. Egy 14 évesnek nem kell kinyomnia természetes úton.

Bejutattni kellemes.megszulni kellemetlen de tulelheto az a pár nap .

Inkább utána a nehéz elfogadni ezt az új elethelyzetett és hogy nincs pihenés.

És hogy ez nagyon nagyon sokáig fog tartani.

2023. dec. 19. 19:57
 54/77 A kérdező kommentje:

Amúgy igyekszem jóban lenni exemmel most karácsony után elvileg meglatogatja a gyerekünk több mint 1 év után.

de már most keveri a kakit szépen mondva ,hogy intézem el hogy ne nálunk legyen találkozás hanem ahol kivettek szállást ott.mert neki kényelmesebb.

Meg hogy csak nekem ír anyámnak sosem pedig jelen helyzetben vele kéne megbeszelni a dolgokat direkt el van neki mondva.de nem egyszerűbb nekem írni hogy oldjam meg.

Kovetelozni azt nagyon tud meg tőlem szivesegeket kérni.

De nem nagyon tehetem meg hogy ne legyek vele jobban értitek túl bonyolult a közös múltunk...

2023. dec. 20. 00:05
 55/77 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy azt hidd a császár könnyebb!

Látod újabb ékes bizonyítéka annak, hogy 14 évesen még közel sem felnőtt!

Nem.

A gyereked érdeke, hogy találkozzon az anyjával. Te itt semmit nem számítassz.

Folyamatosan próbálod előadni az irgalmas szamarítánust, de mindig kibukik az önző egoista nárcisztikus oldalad..

2023. dec. 20. 04:29
 56/77 anonim ***** válasza:
86%

"Kovetelozni azt nagyon tud meg tőlem szivesegeket kérni."

Fasznak csináltál neki gyereket xdd

2023. dec. 20. 05:10
 57/77 A kérdező kommentje:

56# sokszor kérdezik ezt néha magamnak is hazudok próbálom szépíteni idealizalni a dolgokat .

De igazából azért csináltam a lányunk hogy uraljam a kiskorú anyját mert tudtam hogyha egy felnottnek és a gyereknek gyereke van akor a felnőtt szülő kapja meg .persze nem akartam egyedül nevelni gondoltam ha ezt tudja sose fog elmenni addig meg ki nem alakít magának egy külön életet.

Én legrosszabb forgatokonyvel azt számoltam hogy betölti a 18 at és 1 2 év alatt szerez munkát és lehetőséget és akor hagy el.

Szóval min 6 évet nyerek vele.ott tévedtem hogy azt hittem sose hagyja el a gyerekünk és így csak 4 év lett .

Amúgy meg fel ev lett volna a mi kapcsolatunk normál esetben kb gyerek nélkül.

Csak be akartam betonozni a pozícióm erre a lányunk volt az én kis"szuperfegyverem"

Persze neki ez nem lesz elmondva soha.meg amikor megszuletett már más volt a prioritas már ő lett a fontosabb .

Alapvető elgondolásom tudom hogy gonosz és önző de olyan jó volt anyjával és nem akartam hogy szimplán lecsereljen.

2023. dec. 20. 10:26
 58/77 anonim ***** válasza:
100%
Én őszintén remélem, soha a büdös életben nem fogsz tudni újra egy tini közelébe se férkőzni.
2023. dec. 20. 10:39
 59/77 A kérdező kommentje:

Már nem is törekszem rá már megvaltoztam.ez a kapcsolat bennem is mely nyomot hagyott plusz szulokent alapból más.az élet meg idősebb is vagyok 28 évesen már valamilyen szinten sokkal nyugodtabb vagyok mint 21

Azért is írtam ki ezt a kérdést hogy igen volt egy pszihopata uralmi törekvésem de ha idővel változól akkr jóvá lehet tenni nem?

És remélem hogy ha felno az alapján mond majd ítéletet a lányom vele milyen voltam .ne a fiatalkori dolgaim miatt

2023. dec. 20. 10:59
 60/77 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt nem fogod fel ismételten.

Egy mentális beteg mindig marad, kezeltetni lehet, a szexuális orientációd se fog soha változni

2023. dec. 20. 11:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!