Szerintetek lehetek jó szülő és jó ember ha szexuális/párkapcsolati értelemben nem vagyok normális, de minden mas szempontbol igen?
Meg kicsi a lányom már most is kérdez a múltról néha még persze lehet szépeket mondani .
De az a baj ha nagyobb lesz elég lesz pusztán tudnia az anyja születési dátumát hogy raebredjen apa és anya messze nem volt szent.
Az hogy 14 évesen szültek valakit egy olyan közegben ahol ez nem volt szokás nem fog benne kérdéseket felvetni?
Ha vele rendes voltam neveltem kitartottam vegig mellette .es a munkámban is megbízható terhelheto felelősségteljes ember vagyok.
Akor szerintetek szemet lehet hunyni el lehet felejteni a rossz dolgokat?sok jó tett, kitartás,feloldoz a bűnök alól?
40# jó a párkapcsolati rész igaz fogalmam sincs milyen egy ilyen kapcsolat .
De erről se én tehetek nem érzek úgy mint a többség.a nemi identitasom mellet talán ez még nagyobb probléma. Kitolt velem a természet duplán hogy két ilyen problémám van.
De probalok korrekt lenni próbálok bizonyos dolgokat amiket helyesnek vélek betartani.tudom mi az a koteleseg becsület igazmondas.probalkozok tisztességes ember lenni .
De érzelmi alapon nem.erzek úgy valóban.nincs az az erkölcsi iránytűm,de tudatosan próbálok kitalalni egyet.
A lányom szeretem de azért mert ő belőlem van vele van rendes érzelmes kapcsolatom de senki mással nem volt ilyenem soha anyámmal se .
A gyerek anyját szerettem mert gyereket szult mint a gyerekem anyját tiszteltem probaltam.kedves lenni jo volt vele az elejen nagyon szorakozni de magát a személyiségét valóban nem szerettem.
Aztán volt igen egy hülye elkepzelesem hogy át lehet formálni de ez nem jött össze és rajottem ez hülyeség volt.
Igeszem tanulni a hibaimbol Fő célom most a lányom sikeresege nem feltétlen anyagi értelemben az is jó ha sok gyereket szül egy rendes férfinek
Mivel ő vegulis egy részem ami a jövőt jelenti és én nem lehetek boldog sose nyilván az ő boldogsága lesz szempont számomra.
"az is jó ha sok gyereket szül egy rendes férfinek"
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Szerintem a lányod már most vidd el egy pszichológushoz, nagyon szar egy nárcisztikus fasz apával felnőni, egyedül nehéz megküzdeni vele
"az is jó ha sok gyereket szül egy rendes férfinek"
Most egy boldog és egészséges gyereket / felnőttet akarsz nevelni, vagy egy ellető tehenet?
Ne azt tűzd célul, hogy függjön egy férfitől, hanem hogyan legyen független boldog, talpraesett egyedül is.
A ő nem lesz semelyik férfi szolgája már most olyan erős akaratu óvodában se bírnak vele
Amúgy anyjához hasonló minden téren csak olyan akaratos mint én. Enis addig csináltam a dolgaim meg meg nem kaptam amit akartam.
Inkább az vele a baj hogy nekem se fogad szót ha nem.kapja meg amit akar akor hisztizik .
5 évesen is azt hiszi hogy már ő nagy felnot 😀😀
Inkább atol tartok hogy suliban majd magatartási gond lesz vele vagy vissza fog dumálni a tanárnak.
Hát otthagyta anyja aki majdnem 3 évig vele volt.
Pont legrosszabkor szerintem ha nagyobb lett volna 7 8 éves simán tudom egyedül nevelni valahogy.
Talán jobb lett volna vagy nemtudom.
De így meg hogy anyosek be is vadoltak olyan dolgokkal hogy molesztalom esélyem se volt hogy ne vonjam be anyamekat.
3 hónapig csak úgy láthattam hogy volt ott valaki más is egyedül nem maradhatam vele .és így kb sehova se vihetem .elég kellemetlen volt olyanert amit nem csináltam.
Pont az a vicces azért hurcoltak meg legjobban amit tényleg nem csinaltam.
Aztán utána már visszavehetem volna a gyamsagot de úgy voltam vele anyameknak stabilabb helyen van és mivel műszakban is melózom amúgy is ott kéne aludni neki .
mivel szomszed házban lakik gyakorlatilag minden nap foglalkozok vele.
Lehet problémás lesz vagy kínovi majd kiderul .
Én inkább engedékeny vagyok nálam nincs az a szigor .
Anyámnal fegyelem van lehet ez a kotoseg a baj
Pont mint a mindhunterben, nagyon élvezem, annyira jó gyomorforgatóan beteg ember gondolkodásmódjába belelátni, a velejéig romlott, nincs benne megmenteni való rész.
Csak ijesztő, hogy ilyenek tényleg léteznek.
48# igen de én nem öltem meg senkit xd
Csak egy sima hétköznapi dolgozo ember vagyok sose volt célom hogy artsak másoknak.
Szerintem az a gonosz aki azt élvezi hogy mások szenvednek .
Én nem ilyen vagyok szimplán csak jót akarok magamnak lehetőleg úgy hogy a leg kisebb kárt okozak másoknak ha lehet sőt az a legjobb ha semmi kárt nem okozok.
És amúgy a konfliktust is kerülöm fölöslegesen sose keresem a balhét. De ha muszaly akor muszaly persze.
Nem.vagyok gonosz a békét keresem
szoktam néha tanulmányozni a keleti filozófiákat is érdekes gondolataik vannak úgy az életről letezesrol megnyugvasrol.
Nem vagyok híve ennek a mai világnak.
"sose volt célom hogy artsak másoknak"
Csak épp egy gyereket ejtettél teherbe. Elég beteg, hogy nem látod ebben a problémát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!