Szerintetek lehetek jó szülő és jó ember ha szexuális/párkapcsolati értelemben nem vagyok normális, de minden mas szempontbol igen?
Meg kicsi a lányom már most is kérdez a múltról néha még persze lehet szépeket mondani .
De az a baj ha nagyobb lesz elég lesz pusztán tudnia az anyja születési dátumát hogy raebredjen apa és anya messze nem volt szent.
Az hogy 14 évesen szültek valakit egy olyan közegben ahol ez nem volt szokás nem fog benne kérdéseket felvetni?
Ha vele rendes voltam neveltem kitartottam vegig mellette .es a munkámban is megbízható terhelheto felelősségteljes ember vagyok.
Akor szerintetek szemet lehet hunyni el lehet felejteni a rossz dolgokat?sok jó tett, kitartás,feloldoz a bűnök alól?
Ezért nem szabad beteg embereknek elhinni, amit mondanak. Így fest egy igazi szociopata/pszichopata. Az elején még változna, úgy tesz, mintha tudná, hogy helytelen, amit tesz, mintha áldozata lenne a körülményeknek, aztán jön a valódi énje, amikor a társadalmat kollektívan ítéli el.
A mindhunter azért jó, mert tele van hozzád hasonlóan gondolkozó emberekkel, ijesztő, hogy tudják magukat sajnáltatni, áldozatnak beállítani.. aztán ott van a hideg üresség, a valódi gondolataik és személyiségük... Remélem börtönbe kerülsz és összevernek a rabok.
Egyébként a tanárnő minisorozat kétoldalról mutatja be a tini-felnőtt kapcsolatot, ott a tanárnő pont úgy gondolkozik, mint te. Ezzel záródik a sorozat, nagyon felkavaró, az ember összeverné a tanárnőt legszívesebben, pedig ott még nem is tűnik annyira tininek a srác, 16+os, mintha valódi kistinikkel történne. Nem szabadna idősebb színészeket alkalmazni fiatalok szerepére, ez is normalizálja a tinikre gerjedést.. A legtöbb tini csak kikent kisgyereknek látszik(tinilányok) normális embereknek, a fiúk meg nem tudnak mit csinálni, rajtuk látszik, hogy gyerekek..
"szóval az erős megállapítás hogy szörnyek vagyunk" 🤡🤡🤡
Bruh ne próbáld már meg normalizálni.
"Sokan amúgy ezt elnyomjak magukban ami miatt depresziosok lesznek vagy boldogtalanok életük végéig."
Nehogy már sajnáljam őket. A depresszió kezelhető egyébként
A többire nem fogok mondatonként reagálni, de idióta vagy. Szimplán azért, ahogy ehhez az egészhez hozzáállsz és próbálod magad beállítani áldozatként. Az meg, hogy nem látod ezzel a problémát csak arra utal, hogy kurvára kezeltetned kéne magad.
"Én teljesen úgy vagyok vele hogy soha senkinek nem artottam."
De igen. Ártottál annak a 14 éves gyereknek! Mert igen, gyerek fejben, érzelmileg, gondolkodás módban.
Ártottál a családjának, hatalmas terhet tettél rájuk, hatalmas fájdalmat okoztál azzal, hogy teherbe ejtetted 14 évesen.
Egy szülő sem kívánja, hogy egy hozzád hasonló bántsa és kihasználja a gyermekét.
Egy 14 éves rohadtul nem képes még teljesen felfogni tettei következményeit.
Egy 14 évesből akartál hirtelen felnőttet csinálni, elvéve a fiatalságát, a normális jövőjét.
Ha te nem vagy, nincs kitéve egy abnormális kapcsolatnak, idő előtti gyermekvállalásnak.
No és most tedd fel magadnak a kérdést.
Te szeretnéd ha majd a lányodat megkörnyékezze egy hozzád hasonló pali 13-14 évesen, és ugyan úgy kihasználja majd "szerelem" szó alatt, mint ahogy te tetted az anyjával?
Az egyik sógorom dettó ez.. 2 évvel idősebb nálam,tehát 39 körül van.
16-17 évesen 11 éves barátnője volt, nagyon sokáig.. nem volt 14 a kiscsaj mikor teherbe ejtette, futott mikor a kórházban értesítették a gyámhatóságtól kezdve a rendőrséget,rengeteg cirkusz volt.
Sógornőm 12 volt mikor felszedte akkor már 20 felett volt. Anyósom is rengeteget cirkuszolt, harcolt.
Tény és való azóta is együtt vannak, van 2 gyerekük. De mai napig
undorítónak és betegnek tartom..
Én biztosan a kezébe adtam volna a pöcsét.
Nem.hiszem hogy az bűn ha egy férfi néz olyan képet vagy videót amit nem szabad .kinek artok azzal?
WTF? 🤌
Mit ártassz egy gyermekáldozatnak azzal,hogy azt nézed ahogy egy nála jóval idősebb állat megerőszakolja? 🤦 Komolyan nem fogod fel a kérdésed morálisan?
Vagy nem hiszem hogy egy menstrualo ivar eret nővel szexelni bűn lehetne.
Egy tini krvára nem nő! Egy 10-14 éves nem nő! Rohadtul nem felnőtt, és érzelmileg nem érett!
"Egyáltalán nincs rendjén ahogy a mai társadalom kezeli ezt a kérdést."
Nem. Az nem normális, ahogy te normálisnak akarod belállítani a gyerekkel való szexuális kapcsolatot.
Ilyen szívesen vissza hoznám a régi korok büntetését, kezdve a máglya égetéssel.
"Vagy nem hiszem hogy egy menstrualo ivar eret nővel szexelni bűn lehetne."
Én már 8 évesen menstruáltam, két betét csere között homokoztam és Barbieztam. Gyakori ez is "ivarérettnek" számít a te gondolkodásmódod szerint, pedig egyeltalán nem az. A többire már reagáltam azt hiszem
Egyébként szerintem(nőként) a menstruáció nem olyan, hogy elsőre ugyanolyan mint később. Kell pár év az elejétől, mire "beáll" rendesen, mert addigra lesz képes a test kihordani minimális veszélyekkel a gyereket. Addig össze vissza van az első pár évben, úgy képzeld el, mintha beindítanád a motort, hallod a hangot, nem egészen hasonlít arra, amikor jár, de valami olyasmi. Na amíg csak olyasmi, addig nem nő a nő, még épp csak indul be a szervezeted, és ennek a jele a rendszertelen vérzés. X év kell, amíg beáll rendesen, onnantól "ivarérett". A tenyésztők sem szokták az állatokat az első vérzésnél pároztatni, mert hiába olyan, még nem kész rá, várnak az állatok 2 éves koráig, hogy kisebb legyen a problémák előfordulásának esélye.
Az első vérzés nem olyan, mint felnőttként, hanem csak "próbálgatja" a test, most kezd beindulni, de még nem jár. Ezért ez az érv sem állja meg a helyét.. arról nem is beszélve, hogy sokan 9 évesen menstruálnak, nekem is volt ilyen osztálytársam, és a gyerekemnek is van. Én majdnem 15 voltam, mikor menstruálni kezdtem, aztán kimaradt egy évre, majd kb mindig, majd megint egy két évre:D Rohadtul nem jelez ez semmit, csak hogy a test változni készül, illetve aki dundibb, az hamarabb szokott menstruálni, nekem meg vékonyság miatt lett viszonylag későn.
Nem érett, még csak próbálgatja, milyen lesz, ha eléri az érett kort. Erről szól az egész tinikor. Én valamennyire sajnálom az összes olyat, mint te(meg a gyilkosokat is), mert szr nekik, sok szr érte őket, le merném fogadni, hogy az agyuk sem egyforma a normálisokéval, rengetegnek van ilyen olyan agyi eltérése, és sokan lehetnénk a helyükben, de basszus.. attól még undorító és felfoghatatlan, hogy amire gondolnak, ami lejátszódik a fejükben, azt megvalósítják akár csak részben(képnézegetéssel). Tudod mennyi embert akartam kinyírni, mennyiszer akartam véteni a szabályok ellen, mennyire akarja ezt mindenki rajtam kívül gyerekkoruktól kezdve? De NEM TESZIK MEG! Egyikünk sem, nekünk is ott a kísértés(csak másfajta), de megálljuk, mert meg kell állni. És rohadt jó, hogy megálljuk, elképzelem, hogyha minden dühös napon kinyírtam volna, vagy megvertem volna, aki szenvedést okozott, most nem lenne családom, gyerekem sem, sőt én sem. Megálljuk, mert meg kell állni. Te miért nem teszed? Én is elképzelem, hogy tanulna belőle a gyerekem tanára, hogyha megvernék, többet nem bántana egy gyereket sem, de tudom, hogy igazából ez rossz és nem tanulna szrt sem, illetve ez nem tenné semmissé azt, ami megtörtént. Azért ilyen, mert nem képes másra, mert ideggyenge, nem fog változni. Te sem fogsz. Az ilyeneket el kellene zárni és folyamatosan "átmosni az agyukat" valami kognitív viselkedésterápiával egy szigeten. Mind megálljuk, nektek nem nehezebb, álld meg te is! Mindenkinek szr rövidtávon, hogy megállja a rossz dolgokat, amiket tenne, de hosszútávon ez az érdekük. Most te is lehetnél normális felnőtt ember rendőrségi ügyek nélkül, szerető feleséggel, kisgyerekkel, akit nem a szüleid nevelnek(és velük is lakik, szóval ne csinálj úgy, mintha kötődne hozzád, max egy távolabbi rokon vagy a számára), lehetne normális munkahelyed, barátaid.. Ehelyett ott vagy a szüleiddel a tiniexeddel, rendőrségi ügyekkel és a gyereked undorodni fog tőled és talán magától is.
Az életed szr, a munkád szr, tanultál volna tovább, és akkora szrt kavartál magad köré, hogy az életben nem jössz ki belőle, és vagy összeverve fogod végezni szabadon, vagy börtönben összeverve.
Addig kellene lelépni az országból, és új életet kezdeni MINDENT elnyomva, amíg lehet, mert az emberek mind megállják az aktuális késztetéseiket. Őszintén szrok rá, hogy nem leszel feltétlen boldog, majd szerezhetsz magadnak valami bdsm dd-lg hívő kattant idősebb nőt, akivel szerepjáték formában kiélheted ezt a fétist, és így kb ennyi lesz a boldogság számodra. Nem tehetsz róla, de neked ennyi jut, mert a boldogságod más kárán tudod csak elérni, mint egy szadista, aki csak egy mazoval tud boldog lenni. Fogd vissza magad, ahogy minden ember teszi és keresd meg a párod külföldön, és ne kerülj a gyereked közelébe, hagyd magad mögött ezt az életet és csinálj egy újat. Gyári munkás határon túl is lehetsz, ne csinálj úgy, mintha valami hatalmas karriered lenne, szr munkád van, külföldön megkeresel többször ennyit, se a mostaninak, se a külföldi melónak nem lenne presztízse, ezen nem vesztesz.
21# miért hiszitek fanatikusan azt hogy jó ez a rendszer ahogy élünk és minden rendben van a világgal amikor a többség nem boldog meg azok se akik " normalisak"
Egesz életünkben rabszolgái vagyunk a rendszernek, bele kényszerítenek minket bolcsodes korunktol kezdve megmondjak hogyan gondolkodjunk hogyan érezunk.
Lehet van valamilyen "szemelyiseg zavarom " is azért merrek etol a gondolkodastol elterni de maskep gondolkodni se bűn.
Lehet hogy sok hasonló ember gyilkos lesz vagy diktátor bolsevik vagy náci vagy muszlim forradalmár stb .
De ugyan úgy sok tudós orvos ügyvéd is szemelyisegzavaros .
A nagy elmeknek is szinte mind van mentális gondja autizmus asperger vagy simán pszihopatak.
Az meg kicsit felhaborit hogy " nem sajnáljatok" az önmagát megtagado pedofilt aki saját boldogságát felaldoza hogy még véletlenül se artson másoknak.
Pedig hihetetlen erős vágyat érez és így született szóval nem tehet semmiről.
Akor ennyi erővel akor se sajnalnatok ha háborúban eletet adna a hazáért?
21# igen olyan téren hasonló vagyok hogy én is mélyen elitelem a társadalmat.
Tudom hogy üres vagyok de ez nem feltétlen rossz. Néz utána a keleti filozófiában mit jelent az üresség.
Végső soron meg kell szabadulni a vagyainktol.anyagi rangi és társadalmi vagyaktol könnyű nekem .de a szexuális vágytól piszkosul nehéz lesz lemondani de a végső boldogsághoz meg ez vezet ezzel tisztában vagyok .
Honnan veszed, hogy a többség nem boldog? Egyébként ha egy béka egy pocsolyában van és nem boldog, akkor nem változást akar, hanem egy bizony irányba változást. Ha eltűnteted a vizet csak szrabb lesz neki, azért nem boldog, mert tóra vágyik. Szerintem majdnem mindenki boldogabb lenne ha felemelnék a dughatósági határt, és mindenki kibukna, ha lentebb vinnék, már így is rohadtul lent van. Szóval ja, akarunk változást, csak nem olyat, amilyet te gondolsz. Meg nézd meg a hozzászólásokat, akarunk változást a büntethetőségben is, látod hányan égetnének meg, veretnének meg.. :D
Senki nem mondja hogyan gondolkozzunk, azt mondják mi a helyes, és mi nem, mi meg eldöntjük, hogy egyet értünk-e vele. Ne moss ide másságokat, a szorongás is személyiségprobléma, nem lehet összemosni a tiéddel, ez nem olyan, hogy mind egy kaptafa. Én a helyedben mérnék magamnak egy iqt, mert gyanúsan alacsony lehet a tiéd. És igen, ha az én boldogságom más kára váltja ki, akkor normális, hogy megfosztom magam tőle, főleg ha ilyen minimális boldogságot nyersz és ilyen qrva nagy árat fizetnek érte a gyerekek, a tini is, akit elkaptál, meg a gyereketek, a szüleitek is. Traumát okozol, amiről neked fogalmad sincs, mert képtelen vagy rá, hogy átérezz, átélj ilyet.
Szexuális vágyról önkéntes alapon lemondani a legkönnyebb a világon. Elmész dokihoz, ad antidepresszánst és többet nem áll fel, és minimális mellékhatása van csak. Ha megmondod mire kell, kéretlenül is adni fogják.
Tuti nem sajnálnánk, nézd csak meg woody allent, a fél világ rühelli. Persze elismerjük, hogy jó rendező, de egy undorító beteg állat, aki a nevelt lányával alapított családot, sokan elfordultak tőle. Ha meghalnál nem sajnálnánk, de emlékeznénk rád, hogy ez a tett rendben volt, de nem tesz semmissé minden mást.
Nem (csak)a vággyal van gond, azzal, hogy teszel azért, hogy amire vágysz, megvalósuljon. És ne magyarázd nekem, hogy a szexuális vágy a legerősebb, francokat, mind érezzük és mind megálljuk, pont olyan erős csak(szerintem enyhébb), mint a harag, a düh, amit pl irántad és hozzád hasonlók iránt érzünk.
Mindenki szemében bűnöző vagy, undorító alja ember, ezt nem tudod jóvá tenni, részben talán akkor, ha lelépsz az országból és nem mész gyerekek közelébe az utcán sem.
#27! Hogyne ártottal volna, amikor anya lett egy gyerekből, akinek nem kellett volna. Se mentálisan, se érzelmileg, sehogy nem volt rá érett. Te mondtad, hogy az anya nem foglalkozik a gyerekkel. Tehát a gyereknek is ártottál, mivel megfosztottad a legfontosabbtól, az édesanyjától. Van neki egy elmebeteg apja, sokra megy vele.
"de a szexuális vágytól piszkosul nehéz lesz lemondani." Egyáltalán nem. Kémiai kasztrálásnak hívják. Nem kell sajnáltatni magad.
Tudod kik azok, akik lemondanak a szexuális vágyról? Pl.azok a veszélyeztetett terhes édesanyák, akik hónapokig nem szexelhetnek, értsd, magukkal se, mert nem akarják veszélyeztetni a babájukat. Miért nem őket akarod szentté avatni, ha ez olyan k.rva nagy dolog?
"Az meg kicsit felhaborit hogy " nem sajnáljatok" az önmagát megtagado pedofilt aki saját boldogságát felaldoza hogy még véletlenül se artson másoknak.
Pedig hihetetlen erős vágyat érez és így született szóval nem tehet semmiről."
Na itt mutatkozik meg mennyire beteg fsz vagy.
Nincs miért sajnálni egy pedofilt! Az ég adta világon semmiért sem! Csak egy valamiért, hogy a világra jött! Azért pláne nem, mert megpróbálja elnyomni a vágyait!
Ne várd már a buksi simit..meg az együttérzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!