Miért olyan nagy dolog, ha valaki terhes lesz? Miért kell ezt megosztani, likolgatni?
30.
"Tévedsz. Nem a kérdező vagyok."
Lehet látni a válaszok értékelésénél, hogy egy brigád, csapat vagytok.
71%-os az a kérdező, és egy 75%-al válaszol, de úgy látom van egy 15%-os újonc is. Na tényleg nincs több időm rátok.
Irány a bojlis tó.
Szevasztok. :) .l.
Kerdező torold az ilyen ismeroseidet es kesz, ha ez ennyire kiakaszt. Tartsad meg csak azokat, akik utazos kepeket posztolgatnak.
Amugy tenyleg vmi autista lehetsz,ahogy korabban mar irtak is.
Elég gusztustalanul írsz, anno téged is „ellett” vki…
Pár normálisabb válaszadó már leírta, kinek mi érdekes. Azért, mert te ezt a témát magasról leszarod, más nem, és sokaknak ez egy nagyobb kaliberű esemény, mint egy esküvő, diploma, régóta áhított xy munkahely, más országba költözés stb. Elég szar életed lehet, engem az se bosszant, csak szimplán nem értem, hogy vki mondjuk egy pohár kóláról/sonkás szendvicsről miért rak ki képet, de mindenki eldönti, miről, mennyit posztol, neked meg ott a gomb, amivel kikövetheted vagy tilthatod, ha nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!