Vannak akik megosztanák tesztjeiket?
Közösségi oldalon nem, de itt szívesen megmutatom:
2-es vagyok, ez pedig 2 másik negatív tesztem korábbról:
1. Testamed, szellemcsíkos, időn túli:
2. Clearblue pluszos teszt, 15. percben fotózva, szintén negatív (ugyanaznap ennél érzékenyebb teszt full negatív):
3. X-epil szellemcsíkos, időn túli (30-50 perc közötti) negatív tesztek,
A fölsőn nem látszik képen, az alsón bejelöltem nyíllal:
Kedves kettes! Nem az a dolog lenyege,h csak a teszteket kell megosztani!a csoport azert lett,h meg tudjuk osztani egymaskozt a problemainkat,gondolatainkat,ha valaki szamara nem egyertelmu a tesztjenek eredmenye,akkor azt megoszthatja! Igazabol ez egy kis segito csoport lenne :)
Ezen a neven talaljatok meg az oltalt facebookon:
"Pozitív-negatív terhességi tesztek,tapasztalatok"
2-es vagyok, értem, akkor sok sikert nektek, benne voltam én is annó egy ilyen csoportban, csak itt, gyakorin. Azt is tudom ajánlani, ott is hasonló a cél, ha esetleg ilyennel kapcsolatban keresel másokat, akik csatlakoznának:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Aztán, ha már megvan a pozitív teszt, ajánlom a hoxás, esetleg a babanetes adott év, adott hónapjára babát várók csoportjainak kipróbálását, én egy ilyenben találtam egy támogató, kedves környezetre.
Kívánok mielőbbi pozitív tesztet!
37 hkm
Sziasztok!
Ezen a teszten halvány pozi (3évvel ezelőtt), sajnos nem voltam terhes, és kövi hónapban a mensim el is maradt :
Ez pedig múlt év, május 10-ei első igazi pozitív tesztem 6nap késéssel, ikergyanus terhesség volt, sajnos csak egy hónap boldog tudat jutott, végül missed ab lett.. :(
Remélem idén lesz mg ilyen szép tesztem, boldogabb befejezéssel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!