Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok úgy gyereket,...

Vállalnátok úgy gyereket, hogy férjjel, de mégis egyedül? Viszont anyagilag minden biztosítva lenne?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék kisbabát, igazából mióta az eszemet tudom, imádom a gyerekeket. Figyelni rájuk, foglalkozni, játszani velük. 24 éves vagyok, szóval korban pont jó lenne már... A többi feltétel is adott.

Viszont, ami picit aggaszt valahol, az az, hogy a párom mondta, a hétköznapokban ne nagyon számítsak rá.

Sokat dolgozik, nem azért, mert szükséges, hanem enyhén munkamániás. Mielőtt az életébe kerültem, neki a karrierje volt a mindene, nagyon sokat dolgoztam azért, hogy pénteken délben abbahagyja a munkát, és hétfőig felé se nézzen.

Mondta, hogy anyagilag biztosít nekem, nekünk mindent, ha akarom, egyik dada után jön a másik, de érdemben nem fog tudni segíteni, csak este 6-7-től.

Nyaralni is így járunk, hogy én megyek több hétre valamelyik barátnőmmel, anyukámmal, ő meg a végén váltja 3-4 napra, mert neki ennyi fér bele...

Egyik részem azt mondja, hogy vágjunk bele így is, hiszen rengeteg család él hasonlóan, ahol 3 műszakban dolgozik az apuka, 12 órázik, csak azért, hogy legyen mit enni... És ott nincs külső segítség, anyukára marad a háztartás, a kert, a főzés, minden.

Viszont a másik részem igazi családra vágyik, ami nekem sem adatott meg anno. Apám volt, hogy még a karácsonyi asztaltól is felállt munka miatt, a szalagavatómon sem volt ott. Szülinapjaimon már ott sincs, nem is szól, banki átutalás formájában köszönt fel.

Legjobb barátnőmék pl. úgy oldják meg a babázást, hogy a férje is home officeban dolgozik, egyszer megy be hetente az irodába csak. Ő is ugyanúgy a gyerek életének a része, mint az anyuka, csinál körülötte mindent, nem esik kétségbe, ha fél napot ő van a babával egyedül. És ez szimpatikusabb, mint az, hogy a gyerek az apját érdemben csak hétvégén látja.

Ezt a vőlegényem is megoldhatná (a home officet), de ő hallani sem akar erről, mert hogy már próbálkoztunk vele, én csak elterelem a munkáról a figyelmét, semmivel nem halad úgy és "nem egészséges a munkát behozni a családi életbe".

2023. szept. 3. 15:08
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
15%
40, vannak érett felnőttek, akik ki se akarják magukat rúgatni, de a gyerekek életében is szeretnének minél többet részt venni. Jó időbeosztassal, rugalmassággal, nagy teherbírással, fegyelmezettséggel kell hozzá rendelkezni, hogy a gyerekkel is legyen, de a munka is meglegyen. Elhiszem, hogy nem megy mindenkinek. De bizony vannak, akiknek igen. Az én férjem is ilyen és büszke is vagyok rá.
2023. szept. 4. 09:55
 42/44 anonim ***** válasza:
95%

"sosem szorultam a férfiak támogatására."

Csak apádéra. :D

De azért nagy arccal előadtad, hogy már 20 évesen mindened megvolt, mintha akár egy szalmaszálat is keresztberaktál volna. :D Kész vicc az egész.

2023. szept. 5. 17:03
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem vállalnék semmiképp. Attól még lehettek együtt, fiatal vagy mèg. Maximum 30 éves korodig úgyisszèt fogtok menni, akkor meg lehet még gyereked mástól. Éretlen is vagy még egy gyerekhez, kicsit ilyen sugar daddy kapcsolatnsk tűnik ez. Ha neked jó ez ìgy, akkor nem gond, de gyerek az nem hiányzik.
2023. szept. 6. 01:00
 44/44 anonim ***** válasza:
Valahogy idekeveredtem, mi újság van azóta?
2024. aug. 13. 08:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!