Ti vállalnátok így egyedül gyereket?
Már gyerekként is az anyaságról álmodtam.Aztán megismertem valakit.Akivel évekig együtt voltam.Nagyon szerettem.De sokszor megvert és megalázott.Egyszer terhes is voltam tőle de sajnos elment a baba.
Azóta nagyon szenvedek.Mert sajnos a párom szakított velem és hiába lett volna lehetőségem párkapcsolatot kialakítani nem megy mert még mindig a volt páromat szeretem évek óta.
Az ismerőseim körében már mindenki házas és gyereke van.Emiatt már barátaim se nagyon vannak.A férfiakban csalódtam de gyermekre vágyom.
A barátnőm szerint a spermabank a jó megoldás de én nem szeretném.Szeretném tudni ki a gyermekem apja.De nem várom el hogy a sajátjának tekintse a kicsit.
Én dolgozom és jelenleg tanulok is.A szüleimmel élek.Egyedül nem is élnék.Hiszen így is magányos vagyok.
Anyukám szerint nem jó hogy annyira rá vagyok kattanva a babára,mert pont az ilyeneknek nem szokott összejönni.
Mit gondoltok?
nem véletlenül ment el a baba, erre nem gondolsz?
szerintem várj még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!