Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyák, apák, ha...

Egyedülálló anyák, apák, ha újra dönthetnétek megint vállalnátok babát?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a megszületett gyerek csodálatos és a legtöbben már nem adnák semmiért, de...

Így utólag, vállalnátok babát, tudva, hogy a párotok elhagy.

(Nem elvetetésről beszélek, hanem, hogy az ember inkább bele sem fog).

Mennyire nehéz, ma egyedülállóként?

2012. okt. 29. 10:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy nehéz,egyeztetni a munkát, ovit, sulit, főzni, bevásárolni, mindent egy kisgyerekkel. DE ugyanúgy vállaltam volna, ha tudom előre mi lesz. Jobban mondva tudtam, hogy egyedül álló anyuka leszek, már terhességem legelejétől. 20 éves se voltam. 8 évig neveltem egyedül, férfi nélkül a gyerekemet, ha előről kezdhetném, csak annyit változtatnék az egészen, hogy nem mondtam volna el az apjának, hogy kismama lettem. Így sem, úgy sem törődött soha egyetlen percet sem vele,csak cirkuszolt, ordibált a gyerekkel is, velem is, ha nem volt pálinka. A mai napig sem törődik vele, nem keresi, de jobb így. Megkíméltem volna a gyerekemet attól, hogy azt lássa, az "apjának" már azóta 3 gyereke van, a legidősebbel egyidős,(majdnem egyszerre szültünk, 2 nap különbséggel, az osztályon 2 gyerek is az ő nevén volt, gondolhatod hogy éreztük magunkat, majdnem összekeverték a gyerekeinket!) őket is csak pofozza, semmi szeretetet nem ad egyik gyerekének sem. A gyerekemért tűzbe mennék, nekem ő a minden. Akkor eldöntöttem, ha egyszer még terhes leszek, nem mondom el az apának..hát lett párom, együtt izgultunk a terhességi teszt fölött, és együtt sírtunk örömünkben, amikor pozitív lett! Meg sem fordult a fejemben, hogy ne együtt neveljük fel, a párom immár 2 gyermekes apuka. Igen, "övé" a nagylány is, mint a kisfiunk. A lányomat a nevére vette, így vagyunk egy nagy, boldog család.
2012. okt. 29. 10:59
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
Nem, nem vállalnam. Elmond határtalanul nehéz. Anyagilag es érzelmileg is. Nálunk apuka egyáltalán nincs a képben, lelépett meg a terhesség alatt.
2012. okt. 29. 11:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen akkor is vállaltam volna, sőt éreztem hogy így fog történni mert soha nem állt ki mellettem.

Becsúszott a baba, kérte vetessem el, de tudtam ha elvetetem akkor sem maradtunk volna együtt.

Nem tartjuk a kapcsolatot pedig egy városban lakunk.

Mindenfélének elmondott, nem ismerte el lányaként a mai napig.

Így jó, legalább úgy nevelem ahogy jónak látom.

Rossz hogy évek óta egyedül vagyok, de amikor hozzám bújik ő kárpótol mindenért.

Kimondhatatlanul JÓÓÓÓ!

2012. okt. 29. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!