Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy egyedülálló férfinak...

Egy egyedülálló férfinak milyen módjai vannak a gyerekvállalásnak?

Figyelt kérdés

az egyedülálló nők legalább mehetnek spermabankba és kész. vagy felszednek valakit egy éjszakára, és gyereket csináltatnak.

de ha egy férfi szeretne gyereket, de nem jön össze neki rendes párkapcsolat akkor milyen kilátások vannak?

2012. okt. 17. 19:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Semmilyen.
2012. okt. 17. 19:42
 2/16 anonim ***** válasza:
66%

A gyerek szüléshez mindenképpen kell egy nő. Örökbe is lehet fogadni babát, vagy gyermeket. Hallottam már olyanról, hogy nők vállalnak szülést, mármint béranyáskodnak, de ha jól tudom az Ő méhébe, egy pár sejtjeit ültetik be.

Bocsáss meg ha hülyeségeket írtam, csak próbálkozom.

2012. okt. 17. 19:42
 3/16 anonim ***** válasza:
hat nosulj meg mindegy fiut vagy lanyt veszel akkor esely a gyerekvalalsara megno.:))
2012. okt. 17. 19:43
 4/16 anonim ***** válasza:
22%
A béranyaság nem megengedett ma Magyarországon, örökbe pedig nem jellemző,hogy adnának egyedülálló férfinak vagy nőnek gyereket. Szóval szerintem semmi más nem jöhet szóba,minthogy tovább keresgélsz . Úgy is az a legjobb a gyereknek ha teljesen családban nő fel .
2012. okt. 17. 19:44
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Esetleg társulni egy nővel hogy vállaljatok közösen egyet. Ő sem talált párt, te sem. Kb mintha donor lennél, csak itt te is kapcsolatban lehetsz a gyerekkel.

De ez csak elméleti, mert hát nem sok esély van rá hogy egy idegen nő lefekszik egy pasival, majd aztán megszüli a gyereket, és felváltva nevelné veled. De hát...

2012. okt. 17. 19:46
 6/16 anonim ***** válasza:
62%
igen az lemaradt, hogy én is úgy tudom, hogy az Magyarországon illegális, hogy béranya szüli egy párnak a babát. De szerintem nem lehetetlen az örökbefogadás. Járj utána szerintem valami hivatalos szervnél.
2012. okt. 17. 19:47
 7/16 anonim ***** válasza:
14%
Semmilyen és nem véletlen. Ha egy férfi nem talál magának nőt de nagyon akar egy gyereket ott azért erősen problémák vannak. Pedomackó befigyel.
2012. okt. 17. 19:49
 8/16 A kérdező kommentje:
szerencsések a nők, hogy ők társ nélkül is tudnak gyereket vállalni.
2012. okt. 17. 20:20
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
7. válaszoló, miért lenne azért pedofil valaki, mert férfi létére gyereket szeretne? Ez nagyon nagy marhaság volt véleményem szerint...
2012. okt. 17. 20:21
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem megoldható, de nem vagyok otthon a kérdésben.

Egyébként kissé érdekes, hogy egy egyedülálló férfi gyereket akar. Sőt, fura...

2012. okt. 17. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!