A gyerek szüléshez mindenképpen kell egy nő. Örökbe is lehet fogadni babát, vagy gyermeket. Hallottam már olyanról, hogy nők vállalnak szülést, mármint béranyáskodnak, de ha jól tudom az Ő méhébe, egy pár sejtjeit ültetik be.
Bocsáss meg ha hülyeségeket írtam, csak próbálkozom.
2012. okt. 17. 19:42
3/16 anonim válasza:
hat nosulj meg mindegy fiut vagy lanyt veszel akkor esely a gyerekvalalsara megno.:))
2012. okt. 17. 19:43
4/16 anonim válasza:
A béranyaság nem megengedett ma Magyarországon, örökbe pedig nem jellemző,hogy adnának egyedülálló férfinak vagy nőnek gyereket. Szóval szerintem semmi más nem jöhet szóba,minthogy tovább keresgélsz . Úgy is az a legjobb a gyereknek ha teljesen családban nő fel .
2012. okt. 17. 19:44
5/16 anonim válasza:
Esetleg társulni egy nővel hogy vállaljatok közösen egyet. Ő sem talált párt, te sem. Kb mintha donor lennél, csak itt te is kapcsolatban lehetsz a gyerekkel.
De ez csak elméleti, mert hát nem sok esély van rá hogy egy idegen nő lefekszik egy pasival, majd aztán megszüli a gyereket, és felváltva nevelné veled. De hát...
2012. okt. 17. 19:46
6/16 anonim válasza:
igen az lemaradt, hogy én is úgy tudom, hogy az Magyarországon illegális, hogy béranya szüli egy párnak a babát. De szerintem nem lehetetlen az örökbefogadás. Járj utána szerintem valami hivatalos szervnél.
2012. okt. 17. 19:47
7/16 anonim válasza:
Semmilyen és nem véletlen. Ha egy férfi nem talál magának nőt de nagyon akar egy gyereket ott azért erősen problémák vannak. Pedomackó befigyel.
2012. okt. 17. 19:49
8/16 A kérdező kommentje:
szerencsések a nők, hogy ők társ nélkül is tudnak gyereket vállalni.
2012. okt. 17. 20:20
9/16 anonim válasza:
7. válaszoló, miért lenne azért pedofil valaki, mert férfi létére gyereket szeretne? Ez nagyon nagy marhaság volt véleményem szerint...
2012. okt. 17. 20:21
10/16 anonim válasza:
Szerintem nem megoldható, de nem vagyok otthon a kérdésben.
Egyébként kissé érdekes, hogy egy egyedülálló férfi gyereket akar. Sőt, fura...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!