Vállalnátok egyedül gyereket? Aki vállalt esetleg, hogy éli meg, anyagilag hogy bírja?
Figyelt kérdés
2015. jan. 15. 14:25
1/9 anonim válasza:
Nem vállaltam volna egyedül gyereket. Anyagilag sem bírtam volna, max akkor ha otthon maradok a szüleimnél és nem kell külön egy házat/albérletet fenn tartanom.
Így, hogy van segítségem (férjem), még így is megvisel lelkileg és testileg az anyaság, nem is tudom mi lenne velem nélküle.
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán technikailag hogyan valósítanád meg? Ki lenne az apja?
3/9 anonim válasza:
Ha most gyerek mellett kell erre válaszolnom, háát nem egyszerű még úgy sem, hogy az apjával nevelem.
Azt gondoltam, egyedül is elboldogulnék, ha válni kellene, akkor sem a gyerek tartana vissza stb.
Valószínűleg továbbra is válalnám egyedül is, továbbra sem a gyerek tartana egy rossz kapcsolatban, de egyedül ez kőkemény lehet.
4/9 anonim válasza:
Én vállalnék. Igaz nem aktuális ez nálam, mert van párom, és minden oké, viszont szeretek minden eshetőségre készülni, mert kitudja mi lesz X év múlva. Tehát most is úgy vállalunk gyereket (legalábbis én így gondolom a magam részéről), hogy ha akármi történik egyedül is simán fel tudjam nevelni. Ez sokak szerint negatív hozzáállás, de nem így látom, nem célom, hogy egyedül maradjak, csak óvatos vagyok.
5/9 anonim válasza:
Nem vállalnék egyedül.Bár mondhatni az anyagiakon kívül nem sok segítség párom...De hálisten nekem tudnának segíteni,ha külön mennénk,viszont nyilván ez nem célom azért,mert a gyereknek kell apa és nehezebb új kapcsolatot keresni egy kicsivel már.
6/9 anonim válasza:
Én vállaltam, 10hetes terhes voltam mikor külön mentünk az apjával. Eszembe se jutott, hogy ne tartsam meg, 3 évig vártam rá. Ha adottak az anyagiak, és nem úgy, hogy ép hogy elég a havi bevétel, akkor simán vállalható egyedül is. A legtöbb férfi nem veszi ki a részét a baba gondozásból, szóval túl nagy segítséget amúgy se jelent, sőt plusz egy fő akiről gondoskodni kell :). 2 éve mentünk külön, de egyenlőre nem bánom, hogy igy döntöttem, inkább egyedül legyünk boldogok mint családba boldogtalanok, nekem ez a szlogenem.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Utolsó! Tudott róla, hogy terhes vagy, mégis szakítottatok? Vagy te dobtad ki? És mennyire tartjátok a kapcsolatot azóta?
2015. jan. 15. 23:04
8/9 anonim válasza:
8 éves kapcsolat volt, 3 évig próbálkoztunk a babával, de sajnos a pozitiv teszt előtt rájöttem, hogy megcsalt. Én nem tudtam megbocsájtani, ezért szakítottam vele. Beszélünk, de őszintén szólva azóta se a szívem csücske, elviselem a gyerekem miatt, de ennyi. Szerencsére jó anyagi körülmények én élek, tőle függetlenül, tudtam hogy meg fogok tudni adi a kicsinek mindent egyedül is, így meg se fordult a fejembe, hogy egyedül nem boldogulnék.
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, sajnálom. Viszont minden elismerésem, hogy vállalni merted így is.
2015. jan. 17. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!