Normális az, ha egy nő azért nem akar gyereket, mert sok kisebb testvére volt?
Normális. Kitapasztalta milyen negatívumokkal jár egy gyerek. Az ilyen családokban sokszor rákényszerítik az idősebb gyerekekre hogy vigyázzanak a kicsikre, lássák el őket.
Lehet felnevelt x testvért, és ennyi bőven elég gyereknevelés volt neki egy életre. Saját gyerekkora nem volt, szeretne élni.
Normális. Az én egyik középsulis barátnőm főleg emiatt döntött úgy, hogy nem akar gyereket. 15 évesek voltunk amikor a legfiatalabb öccse megszületett, az anyja állandóan neki passzolta le, kötelezően neki kellett rá vigyázni, etetni, altatni stb. Soha nem jöhetett sulin kívül sehova mert a gyerekre kellett vigyáznia. Konkrétan az oviban azt hitték hogy az ő gyereke mert többször ment érte mint a szülei.
Ő akkoriban már tudta hogy soha nem akar gyereket, elég volt neki a tesója.
Én sem akarok gyereket, de nem ezért. Én szimplán , hasonló tapasztalat nélkül is tudom, hogy csak szívás lenne az egész, és nem akarom tönkretenni az életem..
Nem tudom elviselni a gyereksírást ahogy visítanak, a hisztiket, szaros pelenkákat, a kialvatlanságot, a nyaggatást, ide vonni odavinni, játszótér, ovi, iskola, házifeladat , többi gyerek 🤮🤮🤮. A terhességtől, szüléstől is viszolygok.
én szabadabb életet szeretnék élni, nekem nem kell soha gyerek. Nem nekem való. ( a férjem sem akar úgyhogy ebben egyetértünk).
Se kedvem, se időm, se energiám, se türelmem, idegrendszerem nincs hozzájuk. Nem szeretem a gyerekeket, fárasztóak, és a neveletlenek bizony idegesítőek és akár gonoszak is sajnos.
Én nem akarok anya lenni, olyan anya sem, akinek pl a gyerekét lefogják, a szájába földet meg köveket tömködnek más kis rohadék kotonszökevények, vagy pl megverik, maradandó kárt tesznek benne, mert olyan kedvük van. Az ilyesmitől pl rettegnék egész életemben ha gyerekem lenne.
Én Úgy szeretem az életem ahogy van. Szabadon, ilyen kötöttség és állandó stresszforrás nélkül, együtt a szerelmemmel, a kiskutyánkkal. Nekem megvan mindenem ami kell a boldogsághoz, a szerelmem, a kiskutyám, a hobbijaim, a munkám😊 Így a legjobb. Mindenkinek.
Nem kifogás, hanem döntés. Mindenkinek szíve joga. Nem kell mások méhében turkálni, senkinek nem kötelező gyereket akarni, sem vállalni. Egyéni döntés.
Nem mindegy neked? Mindenkinek a magánügye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!