Normális az, ha egy nő azért nem akar gyereket, mert sok kisebb testvére volt?
Teljesen normális.
Minden gyereket akaró férfit és nőt kötelezően betennék egy hónapra tapasztalatszerzésre mindenféle korú gyerekek közé, aztán meglátjuk, hány akarna még akkor is.
16 "Arról nem is beszélve, hogy régen mindenki nagycsaládban nőt fel mégis vállaltak gyereket."
Régen nem volt hatékony fogamzásgátlás, csak magzatelhajtás meg csecsemőgyilkosság. Rengeteg fiatal nő került temetőbe az angyalcsinálás miatt.
Kifogást?
Kérdező, el vagy tévedve. Ez nem egy kötelező dolog, ami alól a nők próbálnak kifogásokkal kibújni. Ez egy döntés. Pont ugyanolyan, mint az, hogy pl a boltban melyik sajtot veszem meg, vagy veszek-e egyáltalán. Dohányzom-e vagy nem, fogyasztok-e alkoholt vagy nem, lesz-e kutyám/macskám vagy nem, stb. Magánügy. Attól, hogy van méhem, nem kell kötelező jelleggel legalább egy gyereket kihordanom benne.
Mondom ezt úgy, hogy nekem van 2 gyerekem, mert én akartam...de a világon semmi problémám nincs azzal, ha valaki nem akar. Ugyanúgy normális dolog.
Valóban így van, sajnos ezt én is tapasztalom, meg egyre többen már csak a gyerekellenes dolgokról beszélnek, a szépet senki sem látja meg az anyaságban..
Jaa, akkor azt még meg tudom érteni.
Majd ha legalább 5 éves lesz, megbánod, hogy azt írtad, nincs szép benne. 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!