Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális az, ha egy nő azért...

Normális az, ha egy nő azért nem akar gyereket, mert sok kisebb testvére volt?

Figyelt kérdés
Azt gondolnám, hogy egy ilyen nagy családban felnőtt nő inkább családcentrikus, de kiderült, hogy nagyon nem, pedig már 30 is elmúlt. Azt állítja, hogy a gyerekvállalás szívás.

2023. aug. 7. 20:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
46%

Én nekem 15 évvel fiatalabb húgom van.bar vigyáztam rá,nem okozott problémát sosem,és gyereket is akartam ettől függetlenül .

Két gyerekem van.

2023. aug. 7. 21:08
 12/68 anonim ***** válasza:
0%

De miért szívás?

Ha az lenne, nem vállalnák be annyian. :D

2023. aug. 7. 21:12
 13/68 anonim ***** válasza:
100%
Barmilyen indok normalis. Ha nem akar, nem akar, ennyi. Mondom ezt ugy, hogy en szeretnek gyereket, rajta vagyunk a ferjemmel, de nem telik el ugy het, hogy ne kerdezne meg valaki, vagy tole, vagy tolem. “Na hogy alltok?” “Terhes vagy mar?” “Mikor jon mar a baba?” Szalljunk mar ki egymas mehebol konyorgom. Ciganyekat a zsakfalu legutolso putrijaban miert nem kerik szamon, hogy minek kellett kipottyantani 20 evesen a negyediket? Aki meg nem akar, tok mindegy milyen indokbol, leonzozik, ertelmetlennek hivjak az eletet, gyozkodni es tukmalni akarjak. Borzalom.
2023. aug. 7. 21:14
 14/68 anonim ***** válasza:
94%

Mit alszenteskedsz már 12-es. Igenis van az anyaságnak olyan része ami szívás. Amit a 10es kitett az meg a szívás része, hiszen a 14 éves nővér nem anya.

Nyilván ha valaki akar egy gyereket, kihordja, megszüli, gondoskodik róla, a gyereke érintése a kötődés a puszi a mosoly... maga a gyerek kárpótlás a szívásért.

szívás hogy egy nyomorult pohár kávét nem lehet meginni, de még néha a klotyora se mehetsz el nyugodtan.

ha kicsi a gyerek hulla vagy, ha nagyobb akkor egyfeszt ordit, csapkod, veszekszik, dacol (ha több van egymással is orditanak meg veled is..)

Végig esz az ideg, mikor esik le a játszótéren a maszokarol, mikor k.rja fejbe a hinta.

A hozzataplalas egy nagy szopás, minden tiszta kaja állandóan aztán jön a válogatás, fozhetsz 6 fogast a gyereknek fúj lesz.

mire a gyerek 5 éves lesz azon kapod magad, hogy legalább 6 éve nem vagy úgy igazán önmagad és hogy több cipőt vettel a kolyoknek mint magadnak az elmúlt szezonban

Szívás.. de szereted a gyereket mert a gyereked és k.-ra bele se gondolsz mert ez a szívás eltörpül amellett amekkora öröm a gyereked.

DE AKINEK NEM A GYEREKE CSAK A KISTESOJA? az nem öröm.. az szopás..

2023. aug. 7. 21:20
 15/68 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt mondtam neki, hogy a saját gyerek az egész más. Nagy hibának tartom, hogy a gyerekkori rossz élményekre alapozza a véleményét.
2023. aug. 7. 21:23
 16/68 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy régen mindenki nagycsaládban nőt fel mégis vállaltak gyereket.
2023. aug. 7. 21:29
 17/68 anonim ***** válasza:
100%
Ha pesztrának használták, nem csoda, hogy elment tőle a kedve. Én is ismerek ilyen nőt, aki ezért sem vállalt gyereket.
2023. aug. 7. 21:32
 18/68 anonim ***** válasza:
97%
Ha egy nő azért nem akar gyereket, mert csak, az is normális. Joga van hozzá.
2023. aug. 7. 21:38
 19/68 A kérdező kommentje:
Persze, joga van hozzá. Csak nagyon divat lett ez a gyerekmentesség és a legtöbb nő már nem akar semmilyen áldozatot meghozni…
2023. aug. 7. 21:47
 20/68 anonim ***** válasza:
100%
És? Ez is teljesen rendben van. Ha nem akarják a gyerekkel járó áldozatokat és nem vállalnak gyereket, az is teljesen rendben van. Nem lesznek ettől kevesebbek. És nem baj ha egyre többen vannak, így talán kevesebben lesznek akik úgy vállalnak gyereket hogy közben teljesen alkalmatlanok rá és/vagy fingjuk sincs arról mire vállalkoznak.
2023. aug. 7. 21:50
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!