Normális az, ha egy nő azért nem akar gyereket, mert sok kisebb testvére volt?
Én nekem 15 évvel fiatalabb húgom van.bar vigyáztam rá,nem okozott problémát sosem,és gyereket is akartam ettől függetlenül .
Két gyerekem van.
De miért szívás?
Ha az lenne, nem vállalnák be annyian. :D
Mit alszenteskedsz már 12-es. Igenis van az anyaságnak olyan része ami szívás. Amit a 10es kitett az meg a szívás része, hiszen a 14 éves nővér nem anya.
Nyilván ha valaki akar egy gyereket, kihordja, megszüli, gondoskodik róla, a gyereke érintése a kötődés a puszi a mosoly... maga a gyerek kárpótlás a szívásért.
szívás hogy egy nyomorult pohár kávét nem lehet meginni, de még néha a klotyora se mehetsz el nyugodtan.
ha kicsi a gyerek hulla vagy, ha nagyobb akkor egyfeszt ordit, csapkod, veszekszik, dacol (ha több van egymással is orditanak meg veled is..)
Végig esz az ideg, mikor esik le a játszótéren a maszokarol, mikor k.rja fejbe a hinta.
A hozzataplalas egy nagy szopás, minden tiszta kaja állandóan aztán jön a válogatás, fozhetsz 6 fogast a gyereknek fúj lesz.
mire a gyerek 5 éves lesz azon kapod magad, hogy legalább 6 éve nem vagy úgy igazán önmagad és hogy több cipőt vettel a kolyoknek mint magadnak az elmúlt szezonban
Szívás.. de szereted a gyereket mert a gyereked és k.-ra bele se gondolsz mert ez a szívás eltörpül amellett amekkora öröm a gyereked.
DE AKINEK NEM A GYEREKE CSAK A KISTESOJA? az nem öröm.. az szopás..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!