Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hazaengednek a kórházból, ha...

Hazaengednek a kórházból, ha csak 1 széklete volt a babának (fekete)?

Figyelt kérdés
Súlya megindult.
tegnap 21:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
tegnap 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Hiszen volt széklete. Még egy darabig fekete is lesz míg ki nem tisztul.
tegnap 21:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Itt ijeszgetnek, hogy nem mehetünk haza, mert nem volt több széklete. Pénteken szültem. Szombaton reggel volt széklete. Az ápoló mondta, nem az orvos.
tegnap 21:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk nem mondtak ilyet, de a kisfiamnak elég sokszor volt széklete a 3 nap alatt. Az első már mindjárt a születése után 4-5 órával, akkor mutatták nekem, hogy kell pelenkázni.

Aztán volt olyan éjszaka, hogy minden etetés alatt berottyantott, jó sokat kínlódtam kezdő anyaként a kaki kipucolásával...

Gondolom, leghamarabb holnap délelőtt mehetnétek haza. Addig még lehet, hogy lesz neki.

tegnap 21:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Ma mehettünk volna, de nem indult meg a súly. Harmadik baba.
tegnap 21:37
 6/12 A kérdező kommentje:

Ezt találtam neten:

"Kezdjük az elején, a legkisebbeknél. A szülés után 24 órán belül egy egészséges újszülött mekóniumnak nevezett székletet ürít. Ha ez megtörtént, akkor mindenki fellélegezhet, ez esetben a bélrendszer működési zavarának esélye csekély.

Az első székletet követően egy anyatejes babánál normális az is ha, naponta hét alkalommal, míg az is, ha hetente csak 1 alkalommal van széklet. Ha különösebb panasz nincs, jól fejlődik a baba, akkor aggodalomra egyik esetben sincs semmi ok. 3-4 nap elteltével sem kell lázmérővel, vagy egyéb praktikákkal székletet „csiholni” vagy akár orvoshoz rohanni, ha egyébként minden rendben van."

tegnap 21:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem indult meg a súlyt se tudom értelmezni. A legtöbb baba veszít ilyenkor a súlyából. Mi elég sokat is, mégis haza mehettünk.
tegnap 21:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Este megmérték és megindult a súlya. Már kiakadok, ha holnap meg a kaki miatt nem engednek haza. Lehet 1 hétig nem kakil...
tegnap 22:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem haza fognak engedni.
tegnap 22:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Remélem. Otthon a legkisebb még nincs 2 éves. Napok óta alig láttam a gyerekeket
tegnap 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!