Ma hazaengednek a korhazbol. Mit adjak a picire? Taxival megyünk haza.
Figyelt kérdés
Az o mereteben csak egy nagyon meleg overalom van ,az szerintem ilyen jo idoben nagyon meleg lenne.2012. okt. 20. 07:42
1/3 anonim válasza:
szerintem add rá nyugodtan, max hagyd nyitva.
2/3 anonim válasza:
Adj rá rugit+takard be jól pléddel, 21 fok lesz délután.
3/3 anonim válasza:
Hasonló időben hoztuk haza, csak tavaly tavasszal. Soha nem felejtem el, mert amikor szülni mentünk, szakadt a hó, négy nap múlva meg 20 fok.
Az ápolónő öltöztette fel, hosszú ujjú body, pamut rugi, picit vastagabb kocsikabát, sapka. Négyre hajtott polár pléddel takartuk. Amíg kiértünk a kórházból, ott meleg volt, a parkolóig meg kb. két perces az út, a pléd bőven elég volt rá, mert a kocsiban szintén meleg lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!