Október végén-november elején születik meg a kislányom, milyen ruhában hozzam haza, hogy ne fázzon és ne is legyen melege?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 18:35
1/5 anonim válasza:
Az még messze van, lehet 20 fok lesz, de lehet csak 5!
2/5 anonim válasza:
Body, rugi, kardigán pléd mindenképp kell, és időjárástől függően polár, vagy szőrmók overál, vagy téli overál.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2012. aug. 16. 18:57
4/5 anonim válasza:
Nekem tavaly november 1.-én született a fiam és mi egy kis body, meleg rugdalózóban, kis sapiban és egy meleg kis plédben amit át lehetett alakítani "pólya" szerűvé, hoztuk haza. Elég hűvös volt akkor, emlékszem még én is egy ilyen szőrmés pulcsiba jöttem haza :) Gratulálok a babához és sok sikert a szüléshez :)
5/5 anonim válasza:
Én is akkor szülök. Rövid ujjú body, rugdalózó, téli bandazsák. De ez tényleg időjárás függő. Én néztem 3 havi előrejelzést, és novemberben még 14 fokot is ígért. Bár ez nem biztos ugye. Kocsiban amúgy is jó idő lesz, szóval nem kell agyon öltöztetni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!