Mikor jövök haza a kórházból a babával, akkor milyen csomagot kapok?
Mi három csomagot is kaptunk. Tele van szóróanyaggal, termékmintákkal:pelenkák, melltartóbetét, kézfertőtlenítő,popsitörlő,popsikrém, teák stb. Volt még benne Domestos, mappa, előke és hasonlók.
De kórháza válogatja milyen csomagot adnak.
3. Válaszló: "Nem sok semmi, a domestost tartottam meg belőle, a többi kuka."
Elég baj, hogy ilyen dolgokat kidobsz, amikor más meg nem tudja megvenni. Legalább adnád oda olyanoknak, akik rászorulnak - a védönö biztos el tudná juttani megfeleö helyre.
4,nem mondod,hogy ennyire rá lenne szorulva valaki,pont egy 2x használatos samponra,meg egy adag sudokrémre.Ennyire azért már ne legyünk csóringerek!
Az ilyen inkább az óvszerért tartsa a markát,jobban rászorul ezek szerint.
5 voltam
Mindig más volt benne.
5 éve szinte semmi értelmes: kiszokni,Sudocrem minta,babavíz,pelenka,popsitörlő,egy akó reklám újság.
3 éve sok jó: Domestos-rendes flakonnal,mint amit a boltban veszel,1 dbz Dosia mosópor,1 temékminta Vanish,1 Sudocrem minta,1 babavíz,volt még valami minta,azt hiszem valami mosópor direkt érzékeny bőrű babák számára,de nem emlékszem pontosan,melltartóba ragasztható "tejfogó" (bocs,soha nem vettem ilyet,nem is jut eszembe hogy hívják,de majd pótolja ezt valaki :-) ),pelenkák,popsitörlő minta,1 bimbó védő krém,és egy akó gyújtósnak való. Ha jól rémlik,más nem volt benne.
1 éve pedig megint alig volt valami: Dettol kézfertőtlenítő 1 kis tubus,1 Sudocrem termék minta,de ezúttal csak félig megtöltve,pár pelenka is volt,babavíz,babáknak ekcémára krém termékminta,1 Johnsons popsikrém minta,és gyújtósnak való. Asszem más nem volt.
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,11hkm
Tényleg, 3 éve és 1 éve is volt benne egy Jonsons sampon és fürdető minta, de 3 éve egy nagy dobozzal volt benne :-) Babáról,gyermekágyas időszakról... szóló Felicitas " könyv",meg Hippes kupon,amit a baba 4 hónapos korában lehet a Rossmanban beváltani,meg mindben volt autós matrica (baba a fedélzeten-vagy valami ilyesmi),meg két éve egy otp-s kis képtartó,fa- vagy hasonlóból készült,meg 1 éve egy kis talp formájú otp-s hűtőmágnes is volt,meg fedeles műanyag "pohár",lefejt tej tárolására,illetve bébi püré tárolására,fagyasztására alkalmas Avent márkás.
Üdv: 3 lányos,11hkm
1 db Aventes pohár is volt valamelyikben, meg rengeteg kis kiszerelésű termék, de már majdnem 3 éve volt, nem tudom pontosan. Ja, meg valami alkoholmentes dobozos sör is volt benne, azt a párom megitta hazafelé jövet :))))
Közel sem vagyunk rászorulva az ilyesmikre, mégis eszembe sem jutott kidobni bármelyiket is, a szórólapokon kívül persze! Tök jól jött a kis kiszerelésű Sudocream, popsikrém, sampon és tusfürdő, amikor csak rövid időre utaztunk valahová. Ráadásul ezeket a DM-ben 200-600 Ft között árulják, szerintem talán ezért sem a kukában lenne a helyük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!