Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ruhában hozzam haza a...

Milyen ruhában hozzam haza a babát a kórházból? Mennyire kell beöltöztetni?

Figyelt kérdés

Péntek reggel programozott császár, ha minden jól megy (elvileg) kedden jöhetünk haza.

Milyen ruhákat adjak majd rá? Mennyire öltöztessem majd be?

Bocs, ha hülye kérdése, de első baba, nincs tapasztalat.

2011. aug. 3. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Elég változékony idő várható. A legjobban teszed, ha viszel több réteg ruhát, és aha bizonytalan vagy, kérdezd meg a csecsemős nővéreket.

(Hosszú ujjú, rövid ujjú bady, rugdalózó, zokni, pulcsi, sapka, pléd. Persze nem minden kellhet, de ki tudja...)

2011. aug. 3. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:

szia!

Ha autóval jöttök, akkor elég egy kis body, rugdalodzó-szerintem.

Ha nem, akkor kis sapka is mehet rá (vékony, ha nagyon süt a nap). illetve az időtől függ. Ha jóidő van (25 fok vagy afelett) akkor elég a body, rugi; ha hidegebb , akkor kiskabát ilyesmi.

2011. aug. 3. 14:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Autóval jövünk majd haza, szóval akkor nem kell túl vastagon öltöztetni.

Hát igen, amilyen változékony az idő, én is gondoltam rá, hogy többféle vastagságú ruhácskát viszek be magammal.

2011. aug. 3. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Hosszú ujjú body, rugdalózó, vékony sapka, vékony pléd és készítsetek be az autóba vastagabb plédet, kis kardigánt/pulcsit, ha esetleg nagyon szeles lesz az idő.
2011. aug. 3. 15:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, akkor ezeket külön kis csomagba rakom bele!
2011. aug. 3. 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is azt vinném amit a 15.53-as írt.
2011. aug. 3. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:
A fiamat hujjú body, ujjatlan rugi+kardigán, plédecskéje, kis sapka hoztam haza. Esős, hűvösebb nap volt.
2011. aug. 3. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!