Anyukák! Mennyi idős volt gyereked, amikor egyedül ment iskolába illetve onnan haza?
Mi szemben lakunk az iskolával:-) Kisfiam most kezdte az első osztályt a múlt héten, de kedden már a kis barátjával ketten jöttek haza, ő itt lakik nem messze tőlünk.
Jövő héten egyedül is megy majd.
Szerintem ez attól függ, hogy a kisfiad mennyire igényli,hogy együtt menjetek, és hogy milyen messze laktok a sulitól.
Szia!Én pesti vagyok(Blahától nem messze laktunk) s a 4es villamos végállomásánál laktunk.Utána 6.ban kerültem uj suliba a Moszkva(széll) térre. Én 6.ban kezdtem el egyedül suliba járni. ADdig reggel anyum vitt,a nagypapám meg hazavitt hozzájuk és együtt tanultunk. (Még csak 16hós a lányom igy ő még nem megy egyedül oviba suliba.
Ja és oviba a Deák térről vitt minket a busz:) 26L
Az enyém mér ötödiek, de hiperaktív, vagyis leginkább az baj vele, hogy nem figyel eléggé.
ha nem szólok, nem néz körül:-(((
Raásául olyan helyen lakunk BP-en külsőbb kerületben,a hol 2 nagy forgalmas útkereszteződeé van lámpa nélkül
Kocsik, teherautók, villamos...
(minhta a Nagykörúton és mondjuk A Királyutcán kellene átmenni )
Reggel elviszem suliba(még itthon vagyok a kicsivel) heti 2 nap egyedül jön busszal az Uszodába úszni,-ott l találkozunk, én a kicsivel járok ugyanazokon a napokon, vagy megvárom, vagy visszamegyek érte.
Du vagy elmegyek érte, vagy valahol találkozunk.
De azon bizoynos 2 úton még nem engedem át egyedül.
Sokszor ellütnek embereket még a zebrán is:-(((
Én 11 éves vagyok. A faluszélén lakok és már másodikos voltam amikor egyedül mentem a barátaimmal először iskolába.
Anyukám szerint még ovodába is volt hogy egyedül mentem ő követett hátulról .Attól is függ hogy milyen városban laktok.Minálunk kedvesek az emberek. Az autósok egy kicsit gyorsan hajtanak. De csak a városban.Talán még kicsi akkor még nem is az emberektől kell félteni hanem az autósoktól.Előszörris tudni kell hogy van e olyan hely ahol nagyo nagy a forgalom. Tudnia kell hogy mikor lehet átmenni az útkereszteződésen.Ne száljon be idegen autóba. Ne fogadjon el semmit másoktól.Attól sem kell megriadni ha majdnem elüti egy autót csak egy kis kiabálás szükséges és nem pofon. Énekem ez a szüleim 11 év alatt szépen megtanitották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!