Hány éves korban engedtétek ki a lakásból egyedül a gyereket? (pl. játszótérre, iskolába)
Játszótérre7.(itt van nem messze)
Suliba 10 évesen.
attól függ hol laktok
játszótérre 6-7 évesen simán ha közel van, suliba én is úgy 10 körül mondanám, akkor azért már van annyi eszük,hogy nem rohannak át a zebrán sztnézés nélkül és nem állnak szóba idegenekkel
Igaz, én vagyok a gyerek, de azért írok!
Játszótér: 6
Iskola: 9
Iskolába már elsőben egyedül járt a lányom, bicajjal, kb. 5 perc az út. (községben élünk)
Játszótérre egyedül soha nem engedtem még ki a gyerekeket, pedig már 7 és 10 évesek. Néha furcsa társaság is megjelenik a játszótér melletti focipályán, jobb, ha mindig van velük felnőtt is!
10 éves a fiam, suliba nem engedem egyedül jönni -menni. Bp-en lakunk kertvárosi kerületben, de át kellene menni 2 nagyforgalmú úton, egyiken még villlamos is jár. Boltba, szeletóív szigethez, kutyával kimehet egyedül, de a főúton nem mehet át.
A a baj, hogy nem figyel eléggé:-((
Milyen fura ilyesmit olvasni...
Eszembe jutott, hogy annak idején én egyedül jártam haza az óvodából (illetve esetenként 2-3 fős csoportokba vergődve).
Mennyit változott a világ!!! :-(
Ebben a korban -amiben élünk- már én sem merném a gyerekemet 8-10 éves kora előtt "magára hagyni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!